23-12-15_dieythintesΟλοκληρώθηκε η διαδικασία εξέτασης των ενστάσεων για τους πίνακες των Διευθυντών Εκπαίδευσης και ήδη αρκετές Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης έχουν προχωρήσει στην ανάρτηση των τελικών πινάκων στους δικτυακούς τους τόπους. Το διάστημα 27 με 29 Ιανουαρίου θα ακολουθήσει η πρόταση τοποθέτησης Διευθυντών Εκπαίδευσης από τα Συμβούλια Επιλογής – Απόφαση τοποθέτησης Διευθυντών Εκπαίδευσης από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Οι νέοι Διευθυντές Εκπαίδευσης θα αναλάβουν υπηρεσία την 1η Φεβρουαρίου.

Πλήρωση κενών και κενούμενων θέσεων

Σε περίπτωση που με τη διαδικασία του προηγούμενου άρθρου της παρούσας, δεν συμπληρωθούν οι κενές ή κενούμενες θέσεις Διευθυντών Εκπαίδευσης, εφαρμόζεται η διαδικασία που προβλέπεται από την παρ. 9 του άρθρου 46 του ν.4351/2015 και εφόσον και αυτή η διαδικασία αποβεί άκαρπη η κάλυψη των κενών και κενούμενων θέσεων γίνεται με επανάληψη της διαδικασίας επιλογής η οποία πραγματοποιείται το αργότερο εντός τριών μηνών.

 Μέχρις ότου ολοκληρωθεί η επανάληψη της διαδικασίας, οι κενές και κενούμενες θέσεις πληρώνονται με απόφαση του αρμοδίου συμβουλίου επιλογής.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.