heraklion_logoel            Σας ενημερώνουμε ότι η Αντιδημαρχία Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης-Νέας Γενιάς-Καινοτομίας & ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό / Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Ηρακλείου πρόκειται να πραγματοποιήσει ενημερωτικές ημερίδες για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας με θέμα «Γνωριμία με τις Α’ Βοήθειες».

Οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν σε δύο βάρδιες, πρωινές ώρες 9:30-12:00 και 12:15-15:00, στην Αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου εντός του 1ου τριμήνου 2016. Αναλυτικότερα, οι προτεινόμενες ημερομηνίες είναι: 2/2, 12/2, 23/2, 25/2, 29/2, 4/3, 9/3, 18,3, 28/3.

            Στην περίπτωση που επιθυμείτε τη συμμετοχή του σχολείου σας σε κάποια από τις ημερίδες των προαναφερόμενων ημερομηνιών, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή έως τις 25/1/2016. Η δράση υποστηρίζεται από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού – Τουρισμού & Εθελοντισμού και συντονίζεται από το Τμήμα Πολιτισμού & Εθελοντισμού της Διεύθυνσης Παιδείας-Πολιτισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Ηρακλείου. Για δηλώσεις συμμετοχής και περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Προϊσταμένη του Τμήματος, κύρια Εύη Μαρτιμιανάκη (τηλ.: 2810409232).

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

                                                             Με εκτίμηση,

                                                Η Αντιδήμαρχος Ηρακλείου

 

                                                 Μαρία Γ. Καναβάκη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.