Το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τα Κέντρα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Θεσσαλονίκης, πρόκειται να οργανώσουν για ένατη χρονιά την εκδήλωση με θέμα «Οι Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο».
Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της τελευταίας τάξης των Γενικών Λυκείων του Νομού Θεσσαλονίκης, οι οποίοι/ες εκφράζουν επανειλημμένα την ανάγκη έγκαιρης και αξιόπιστης ενημέρωσης σε σχέση με τη φοίτησή τους στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, τις προοπτικές σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης και περαιτέρω απασχόλησης.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι (μέλη Δ.Ε.Π.) απ’ όλα τα Τμήματα/Σχολές του Α.Π.Θ. οι οποίοι/ες θα παρουσιάσουν στους μαθητές και στις μαθήτριες το προπτυχιακό και μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του κάθε Τμήματος/Σχολής, τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των πτυχιούχων και τις συνθήκες απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας.

Για να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι/ες μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου την εκδήλωση πρέπει να απευθυνθούν στο Λύκειο όπου φοιτούν.

Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18, 19, & 20 Ιανουαρίου 2016 στην Κεντρική Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. και στις 21 Ιανουαρίου 2016 στο Αμφιθέατρο «Π. Παναγιωτόπουλος» της Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming.

Πληροφορίες επικοινωνίας

Υπεύθυνος επικοινωνίας:

Ροκάκη Μαλβίνα, Διοικητικό Προσωπικό (Γραφείο Διασύνδεσης)

Τ:

2310997350

Συμπληρωματικά στοιχεία επικοινωνίας:

Κική Ματσούκα, Διοικητικό Προσωπικό (Γραφείο Διασύνδεσης)
τηλ. 2310999320
email: [email protected]

Συνημμένα αρχεία
Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνίες διεξαγωγής:

Δευτέρα, 18 Ιανουάριος, 2016 (All day) εώς Πέμπτη, 21 Ιανουάριος, 2016 (All day)

Χώρος:

Κεντρική Αίσθουσα Τελετών Α.Π.Θ. & Αμφιθέατρο «Π. Παναγιωτόπουλος» της Πολυτεχνικής Σχολής
Οργάνωση εκδήλωσης

Μονάδα, υπομονάδα, τμήμα ή σχολή:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.