Ε.Α.Π.:Ενίσχυση του έργου των κοσμητειών

H Επιτροπή Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού του ΕΑΠ στην 119η/19-1-2016 Συνεδρίασή της αποφάσισε την χορήγηση του ποσού των 5.000,00 ευρώ, ανά έτος, για κάθε Κοσμητεία, το οποίο θα διατεθεί για την προβολή του έργου της και την ανάπτυξη συνεργασιών (Ημερίδες/ διημερίδες, Workshops) καθώς και για δαπάνες που αφορούν στην διεκδίκηση έργων. Το ποσό θα διατίθεται μετά από την υποβολή πρότασης της αντίστοιχης Κοσμητείας και ακόλουθη έγκριση της ΕΔΕΛ.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΛ

Καθ. Φρ. Κολίσης

Προηγούμενο άρθροE.A.Π.:Ενίσχυση της έρευνας
Επόμενο άρθροΔελτίο Τύπου Ο.Ε.Φ.Ε.
Ο Μανόλης I. Μαυρακάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Από το 2000 εργάζεται ως καθηγητής φιλόλογος σε σχολεία και φροντιστήρια της Μέσης Εκπαίδευσης. Από το 2018 συνεργάζεται με τις εκδόσεις Πατάκη εκδίδοντας σημαντικό αριθμό βιβλίων για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Είναι δημιουργός και διαχειριστής της εκπαιδευτικής σελίδας filologikos-istotopos.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.