Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: “Ανοιχτές Θύρες” του Π.Θ. για Μαθητές (29/2 – 4/3/2016)

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνει τις «Ανοιχτές Θύρες» (Open Days), ένα πενθήμερο επισκέψεων μαθητών Λυκείων & Γυμνασίων με σκοπό την άμεση επαφή των μαθητών με το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και τις σπουδές σε όλα τα Τμήματά του.
Οι «Ανοιχτές Θύρες» θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 29/2/16 έως την Παρασκευή 04/3/16

Περισσότερες πληροφορίες
Στόχος της διοργάνωσης είναι να δοθεί έμφαση (α) στην προβολή σύγχρονων επιστημονικών επιτευγμάτων, (β) στη διαφήμιση των ερευνητικών προσπαθειών του ΠΘ, και (γ) στη μεθοδολογία διδασκαλίας και έρευνας στον ακαδημαϊκό χώρο διαμέσου επιδείξεων εκλαϊκευμένων πειραμάτων και σύντομων ελκυστικών διαλέξεων ως προς τα ενδιαφέροντα των μαθητών. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους στο Τμήμα Μορφωτικών Ανταλλαγών & Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

[email protected]

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2421074709 & 2421074604

Θα τηρηθεί σειρά χρονολογικής προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία αποστολής του αιτήματος συμμετοχής και παράλληλα σειρά φθίνουσας προτεραιότητας σύμφωνα με την τάξη φοίτησης (προηγείται η Γ’ και Β’ Λυκείου).
Το τελικό αναλυτικό πρόγραμμα των Ακαδημαϊκών Τμημάτων που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και στο FB του Π.Θ, τη Δευτέρα 01/02/2016.

Δείτε το video της περσινής διοργάνωσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.