KSSF-Kakaniari-MeletiΤο Κέντρο Συμβουλευτικής και Στήριξης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και η Ελληνική Εταιρεία Γνωστικής και Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας οργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Άγχος εξετάσεων και στρατηγικές οργάνωσης μελέτης».

Το άγχος εξετάσεων είναι η ανησυχία ή ο φόβος που επηρεάζει την απόδοση του ατόμου πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την εξέταση, κυρίως λόγω ανησυχίας ή φόβου αποτυχίας

Στην ομιλία θα παρουσιαστούν οι αιτίες του άγχους των εξετάσεων, οι ψυχοσωματικές εκδηλώσεις του, καθώς και χρήσιμες τεχνικές για την αντιμετώπισή του. Ακόμη θα συζητηθούν τεχνικές οργάνωσης μιαςαποτελεσματικής μελέτης, τεχνικές διαχείρισης της αναβλητικότητας, όπως επίσης και μνημονικές τεχνικές για τη διευκόλυνση της προετοιμασίας για τις εξετάσεις.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14/1/2016 και ώρα 19:00 – 21:00 στην Αίθουσα Συνεδρίων (1οςόροφος) με εισηγήτρια την Ψυχολόγο του ΚΣΣΦ κ.Κακανιάρη Κωνσταντίνα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.