Μάθετε ελληνικά: είστε ένα κλικ μακριά!

Μάθετε ελληνικά: είστε ένα κλικ μακριά!

greek-language-courses-minΤι είναι η ελληνική γλώσσα, αν όχι ο πολιτισμός, η καθημερινότητα, το ήθος, το φιλότιμο, οι οικογενειακές και φιλικές μας σχέσεις;

Η ελληνική γλώσσα κρύβει στα φωνήεντα και σύμφωνά της, όλες τις μικρές και μεγάλες ιστορίες της ζωής μας. Η ιστορία, η φιλοσοφία, η επιστήμη, το θέατρο, η ποίηση αλλά και οι εμπειρίες των προηγούμενων γενιών, των γονιών και των παππούδων μας μιλούν ελληνικά. Γιατί όχι και τα παιδιά μας;

Το διαδικτυακό σχολείο Greek Lessons on Line είναι το ελπιδοφόρο μήνυμα της διάδοσης της ελληνικής γλώσσας. Η φιλοσοφία είναι απλή κι όμως τόσο μεγάλης σημασίας: από όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεσαι, μπορείς να μάθεις την ελληνική γλώσσα. Ένας υπολογιστής, μια σύνδεση στο internet και η επιθυμία να μάθεις την γλώσσα αρκούν!

Με τη μέθοδο Greek Lessons on Line θα μάθετε Ελληνικά με τον πιο σύγχρονο, εύκολο, διαδραστικό τρόπο. Επικοινωνείτε με τον καθηγητή διαδικτυακά και ζωντανά μέσα από την διαδικτυακή μας τάξη. Τα μαθήματα δεν γίνονται μέσω skype αλλά μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον τηλεδιάσκεψης  με ενσωματωμένο διαδραστικό πίνακα, τον οποίο χρησιμοποιούν δάσκαλοι και μαθητές για να γράψουν και να λύσουν τις ασκήσεις τους.

Πέρα όμως από τις λειτουργίες της διαδικτυακής τάξης, το διαδικτυακό σχολείο Greek Lessons OnLine δεν σας βρίσκει απλά έναν καθηγητή για να κάνετε εσείς ή το παιδί σας μάθημα. Υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών το οποίο ακολουθείται από όλους τους δασκάλους και το οποίο πάντα προσαρμόζεται στις ανάγκες των μαθητών. Το υλικό μας συνεχώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με τραγούδια και βίντεο αλλά και πολλά quiz! Χρησιμοποιούμε εκπληκτικά εργαλεία για την εκμάθηση και τον εμπλουτισμό του λεξιλογίου των μαθητών μας. Επίσης, η διεύθυνση του σχολείου παρακολουθεί στενά την διεξαγωγή των μαθημάτων και ειδικά για τα μικρά παιδιά βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους γονείς. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι κάνουμε τα πάντα για να μάθετε Ελληνικα!

Επιλέξτε το μάθημα που σας ταιριάζει ανάλογα με το επίπεδο και την ηλικία σας και εγγραφείτε είτε για ομαδικά είτε για ιδιαίτερα μαθήματα. Οι έμπειροι και ειδικά εκπαιδευμένοι καθηγητές μας θα σας βοηθήσουν και θα σας καθοδηγήσουν να πετύχετε το στόχο σας. Αποτελεσματικό, ευχάριστο, ασφαλές!

Θα το έχετε δει συχνά, ίσως να το έχετε βιώσει και προσωπικά: εγγόνια συναντούν τους παππούδες και η επικοινωνία είναι προβληματική. Ακόμη και εμείς οι ίδιοι, όταν έρθει η ώρα της συναναστροφής με άλλους Ελληνες, πολλές φορές χανόμαστε ανάμεσα σε σπαστά ελληνικά και αγγλικά. Η ελληνική γλώσσα όμως δεν είναι μόνο «ya sou yaya». Είναι γραμματική, είναι σύνταξη, έκφραση, πάθος. Οι καθηγητές του Greek Lessons on Line, έμπειροι και καταρτισμένοι, θα σχεδιάσουν το πρόγραμμα εκμάθησης ελληνικών, στα δικά σας μέτρα: τις ώρες που θέλετε, ανάλογα με το επίπεδο στο οποίο βρίσκεστε και τις απαιτήσεις που έχετε.

Η πρωτοποριακή μέθοδος εκμάθησης ελληνικών Greek Lessons on Line είναι στη βάση της παραδοσιακή: αντί να χάνει χρόνο ο γονιός για να οδηγεί, σε αρκετές περιπτώσεις ακόμη και σε άλλες πόλεις για να βρει ελληνικό σχολείο ή Ελληνα καθηγητή, ο καθηγητής του Greek Lessons onLine έρχεται στο σπίτι! Η ασφάλεια, η σιγουριά, η υπευθυνότητα, η συνέπεια αποτελούν ποιότητες τη διδασκαλίας, τις οποίες θα εκτιμήσετε από το πρώτο κιόλας δοκιμαστικό μάθημα. Είναι σαν να ανοίγετε ένα παράθυρο στη γνώση από την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, βίντεο και τραγούδια, κάθε μαθητής γνωρίζει με ευχάριστο τρόπο τον πλούτο, τις δυνατότητες και την ουσία της ελληνικής γλώσσας, της αφετηρίας των περισσότερων γλωσσών. Σκεφτείτε, δε, και αυτό: η γνώση της ελληνικής γλώσσας αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για την μετέπειτα επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών μας. Σκεφτείτε να μιλά, εκτός από τη βασική γλώσσα, και την ελληνική.

 

'Ετσι Μαθαίνω
E-learning, σύγχρονη τηλεκπαίδευση, ψηφιακό στυλό, διαδραστικός πίνακας, μάθημα σε πραγματικό χρόνο, τηλεδιάσκεψη…Τελικά τι ακριβώς μπορώ να κάνω σε ένα μάθημα του «Έτσι μαθαίνω»;

Με πολύ απλά λόγια έχω τη δυνατότητα να βλέπω και να ακούω τον καθηγητή μου να παραδίδει και να συζητάμε τις απορίες μου, όπως θα έκανα σε μία παραδοσιακή τάξη ή σε ένα ιδιαίτερο μάθημα. Προσωπικές σημειώσεις, σχολικό εγχειρίδιο, ασκήσεις, διδακτικό υλικό από το διαδίκτυο και ό,τι άλλο απαιτείται για τη διδασκαλία μεταφορτώνονται στην πλατφόρμα του «Έτσι μαθαίνω» και είναι διαθέσιμα στο δάσκαλο και τους μαθητές για επεξεργασία και ανάγνωση.

E-learning, σύγχρονη τηλεκπαίδευση, ψηφιακό στυλό, διαδραστικός πίνακας, μάθημα σε πραγματικό χρόνο, τηλεδιάσκεψη…Τελικά τι ακριβώς μπορώ να κάνω σε ένα μάθημα του «Έτσι μαθαίνω»; Με πολύ απλά λόγια έχω τη δυνατότητα να βλέπω και να ακούω τον καθηγητή μου να παραδίδει και να συζητάμε τις απορίες μου, όπως θα έκανα σε μία παραδοσιακή τάξη ή σε ένα ιδιαίτερο μάθημα. Προσωπικές σημειώσεις, σχολικό εγχειρίδιο, ασκήσεις, διδακτικό υλικό από το διαδίκτυο και ό,τι άλλο απαιτείται για τη διδασκαλία μεταφορτώνονται στην πλατφόρμα του «Έτσι μαθαίνω» και είναι διαθέσιμα στο δάσκαλο και τους μαθητές για επεξεργασία και ανάγνωση.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.