1397623_10204095623650605_2645698334077354782_oΟ εγκέφαλος σου είναι η μνήμη RAM των πανελληνίων και ο σκληρός δίσκος μαζί.

Το PC συχνά κολλάει, κάνεις reboot, ξανά κόλλημα reboot, χάνεις την υπομονή σου, λες δεν θα συνεχίσω, θα το πετάξω το κωλοpc!!

Βλέπεις τον τετραπύρηνο συμμαθητή σου να ξεπετάει τις ασκήσεις σε 64bit και σε χρόνο ρεκόρ και αναρωτιέσαι μήπως είσαι intel 486 με 4ΜΒ ram.

Βλέπεις τον καθηγητή του σχολείου σου, ενώ το μυαλό του δουλεύει με κινέζικο άβακα του 3000 π.χ. να το παίζει glamorous technology professional γιατί έμαθε την εφαρμογή «γλυκές κεφτεδομαλακίες του Παρλιάρου» από τη γυναίκα του!

Βλέπεις το σώμα σου να αγριεύει τις ορέξεις του σαν ανεμιστηράκι από προσέσσορα dual core που από τη σκόνη πάνω του δεν αντέχει και αγριογκαρίζει!

Βλέπεις τη μάνα σου σαν χαλασμένο τηλεχειριστήριο να προσπαθεί να σου αλλάξει το πρόγραμμα να σε κάνει να γέρνεις σα χαλασμένο φωτιστικό γραφείου πάνω στην επιφάνεια εργασίας σου!

Βλέπεις το μπαμπά που έμαθε να γκουγκλάρει «beautiful girls»

Βλέπεις το κρατικό σύστημα με υποσχέσεις για επαγγελματικές επιτυχίες σαν τις υποσχέσεις για wi-fi του Σαμαρά!

Βλέπεις και σένα που ξηλώνει το pc από τις πρίζες και το μόνιτορ και το σκάει στο πάτωμα γιατί μπαίνεις στο δίλημμα: Είτε με pc και όλα τα συνεπακόλουθα είτε χωρίς pc στην εποχή των παγετώνων.

Είτε με διαδικασία εισαγωγής και όλα τα συνεπακόλουθα, είτε χωρίς πανελλαδικές στην εποχή του «μάγκα του Βοτανικού»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.