10626428_10204880434030374_1657273009856911017_oΒρισκόμαστε στο Σεπτέμβριο του 2024
Η κυρία Φερνόγυρου κάνει έρευνα αγοράς στα τοπικά φροντιστήρια ζητώντας συγκεκριμένες προδιαγραφές !
Πρώτη επίσκεψη στο φροντιστήριο «Η ΕΠΙΠΛΗΞΗ»

– Καλησπέρα σας, Φερνόγυρου ονομάζομαι και έχω κλείσει ραντεβού για ενημέρωση.
– Μάλιστα περάστε στην «ΕΠΙΠΛΗΞΗ»

– Κοιτάξτε ο γιός μου είναι ατίθασος χαρακτήρας και ζητάω ένα φροντιστήριο που θα μπορεί να του επιβληθεί. Ζητάω ένα αυστηρό φροντιστήριο που θα τον ελέγχει και θα τον επιπλήττει όταν χρειάζεται. Εσείς αλήθεια τι προσφέρετε σχετικό ;
– Κυρία Φερνόγυρου ήλθατε στους ειδικούς της επίπληξης !

– Τι μεθοδολογία επίπληξης χρησιμοποιείτε;
– Κοιτάξτε , αρχικά απειλούμε με απλά σενάρια, όπως ότι θα πούμε στους γονείς να καταργήσουν το wifi σπίτι, ή ότι έχουμε χακέψει το facebook και θα κοινοποιήσουμε τα μηνύματα που έχει ανταλλάξει !

– Φρίκη όντως μόνο που το σκέπτομαι ! Αν μου το έκαναν εμένα θα αυτοκτονούσα !
– Μετά αν δεν διαβάζουν περνάμε σε πιο σκληρή στάση!

– Δεν μπορώ να το φανταστώ, τι κάνετε δηλαδή;
– Ελάτε να σας δείξουμε την αίθουσα σωφρονισμού !

– Μα καλά έχετε και αίθουσα σωφρονισμού στο φροντιστήριο ;
– Βεβαίως περάστε να τη δείτε, κοιτάξτε τι γράφει απέξω « ARBEIT MACHT FREI» !

– Κύριε διευθυντά έχω όντως εντυπωσιαστεί από τις μεθόδους σας, αν και ακόμη δεν έχω επισκεφτεί τα φροντιστήρια «Ο ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ» και το «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ»
– Καταρχάς να σας πω ότι εμείς επινοήσαμε πρώτοι στην «ΕΠΙΠΛΗΞΗ» το τραπέζι – μέγγενη !

– Τι είναι το τραπέζι μέγγενη;
– Πρόκειται για μάθημα σε τραπέζι κανονικά, αλλά υπάρχει κατάλληλος μηχανισμός σε κάθε μαθητή, όπου όταν δεν γνωρίζει την απάντηση σε κάποια ερώτηση ο καθηγητής πατώντας το κατάλληλο κουμπί προκαλεί τη συμπίεση των άκρων του μαθητή μέχρι σχεδόν λιποθυμίας ! Έτσι κανείς μαθητής δεν έρχεται αδιάβαστος !
Στο σημείο αυτό πρέπει να σας πω ότι δεν δεχόμαστε στο φροντιστήριο μας μαθητές με διαπιστευμένο μαζοχισμό , που έχουν δηλαδή επίσημη κρατική βεβαίωση μαζοχισμού, γιατί έχουμε παρατηρήσει ότι αυτοί επίτηδες δεν διαβάζουν και μας δημιουργούν πρόβλημα !

Σας ευχαριστώ κύριε διευθυντά της «ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ» θα μελετήσω το πληροφοριακό υλικό σας αλλά δεν σας κρύβω, ότι η επόμενη ενημέρωση μου έχει προγραμματιστεί στο αυστηρό φροντιστήριο « Ο ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.