10670030_10204894030850286_3038175868540172668_nΒρισκόμαστε στο Σεπτέμβριο του 2014
Ο κύριος Φερνόγυρος κάνει έρευνα στα φροντιστήρια και επισκέπτεται το φροντιστηριακό κολοσσό «ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ»

-Εμείς στα φροντιστήρια «ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ» έχουμε την επιτυχία στο τσεπάκι σας γιατί πολύ απλά ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, όμως μη το πείτε αυτό σε κανένα, το γνωρίζουν εμπιστευτικά, μόνο οι 18563 μαθητές που φοίτησαν σε εμάς και έχουν δώσει όρκο αίματος να μη το αποκαλύψουν!
– Μα πως γίνεται να έχετε τα θέματα;

– Να σας πω. Συνεργαζόμαστε με ειδικό μέντιουμ που έρχεται σε επαφή με το πνεύμα των Πανελλαδικών και το οποίο μας αποκαλύπτει τα θέματα! – Για την ακρίβεια, καλούμε το πνεύμα του κάθε μαθήματος, πνεύμα των μαθηματικών, πνεύμα των αρχαίων κ.λ.π. και μας αποκαλύπτει τα θέματα. Πολλές φορές δεν έρχεται το πνεύμα, οπότε καταφεύγουμε στην αστρολογία και στη μαντεία με χαρτιά Ταρρώ!
Για παράδειγμα, όταν πριν μερικά χρόνια ήταν στην επιτροπή φυσικής ο Τρικαλινός και το πνεύμα της φυσικής δεν ερχόταν με τις επικλήσεις, αναγκαστήκαμε να συντάξουμε το γενέθλιο ωροσκόπιο του Τρικαλινού, όμως τότε η διδυμία μεταξύ Αφροδίτης και Ερμή μας αποκάλυψε το θέμα!
– Μα είναι φοβερά αυτά που μαθαίνω για τις πανελλαδικές – ώστε καλείτε τον Βελζεβούλ;

– Ε- όχι και Βελζεβούλ, μια βοήθεια θέλουν τα παιδιά. Όμως προσοχή! μετά από όσα σας αποκάλυψα, δεν πρέπει να βγάλετε μιλιά κύριε Fernogyro γιατί αυτά τα μυστικά δεν πρέπει να διαρρεύσουν!
– Θα είμαι τάφος.

– Αν τολμήσετε να αποκαλύψετε, η μάγισσα του φροντιστηρίου θα σας καταραστεί!
-Όχι – όχι

– Θα καταραστεί τον γιό σας να περάσει στις ιχθυοκαλλιέργειες Μεσολογγίου!
-Σας παρακαλώ, μη μου το κάνετε αυτό!

-Θα καταραστεί το γιό σας όχι μόνο να περάσει ιχθυοκαλλιέργειες, αλλά να μείνει αιώνιος φοιτητής ιχθυοκομίας, να μη περάσει ποτέ τα εργαστήρια γαριδοτροφίας και σπαροφιλοσοφίας!
-Αχ μη μου το κάνετε αυτό!

-Θα καταραστεί το γιό σας μπαρμπούνι να πιάνει και γοβιός να γίνεται, λιθρίνι να ψαρεύει και σάλπα να γίνεται!
-Φρίκη – μη μου το κάνετε αυτό!

-Θα καταραστεί το γιό σας να μη τον πλησιάζουν οι γυναίκες γιατί θα βρωμάει μπακαλιαρίλα και η μόνη γυναίκα που θα του δώσει σημασία να είναι σαν κουτσομούρα!
– Όχι άλλο θα κρατήσω το στόμα μου κλειστό.

– Θα καταραστεί το γιο σας όχι μόνο να περάσει ιχθυοκομία Μεσολογγίου, αλλά και και όταν παντρευτεί η καβουρίνα του να βγαίνει βόλτα με το σπάρο στη Ραφήνα! Θα καταραστεί ακόμη τα παιδιά του σαν τα καβουράκια να κλαίνε στου γιαλού τα βοτσαλάκια!
– Σας ορκίζομαι, να μη ξαναφάω μαλάκιο αν ανοίξω το στόμα μου να πω κάποια λέξη σχετική με τα μαλάκια!

Ο κύριος Fernogyro μπαίνει τρομαγμένος στο αυτοκίνητό του που παίζει στο ραδιόφωνο το “Μάγισσες φέρτε βότανα’https://www.youtube.com/watch?v=lLYuadaGX9M

Προηγούμενο άρθροΣχέσεις μεταξύ γονέων και μαθητών / μαθητριών
Επόμενο άρθροΠοια μαθήματα επιλογής παρακολουθούν οι μαθητές στο Λύκειο
Διευθύνω τα φροντιστήρια «Πράξις γκρουπ» στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για περισσότερα από 20 χρόνια αναζητώ τρόπους που εμπνέουν στους μαθητές το όραμα.Πιστεύω, ότι δεν φτάνει να κάνεις καλό μάθημα, αλλά πρέπει να εφευρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες για να ενθαρρύνεις στη γνώση και να προτρέπεις στην επιτυχία.Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιείς τότε, είναι και γνώσεις αλλότριων – φαινομενικά κλάδων. Θήτευσα και μυήθηκα στο παρελθόν στον ημιεπαγγελματικό κινηματογράφο ταινιών μικρού μήκους, καθώς και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.Σε αμφότερα τα μέσα ευοδώθηκαν οι επιδόσεις μου σε βαθμό που μου άφησαν εμπειρία ικανοποιητική για να διευθύνω σκηνοθετικά μία παρουσίαση επαγγελματικού προσανατολισμού. Πιστεύω, ότι καλύτερα απ΄όλους μπορούν να χαράξουν το όραμα στους νέους αυτοί, που ζουν καθημερινά μαζί τους και διαθέτουν το απαραίτητο ταλέντο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.