10622872_10204913133207833_5892814466821825631_nΒρισκόμαστε στο Σεπτέμβριο του 2014
η κυρία Φερνόγυρου κάνει έρευνα στα φροντιστήρια και επισκέπτεται το φροντιστήριο “Ο ΚΛΩΝΟΣ”

-Καλησπέρα σας, αυτό που κυρίως με ενδιαφέρει είναι η ομοιογένεια των τμημάτων.
-Μα τι λέτε τώρα τα τμήματά μας είναι σαν μονοζυγωτικά επτάδυμα !

-Δεν σας κρύβω, ότι έρχομαι από το φροντιστήριο “Η ΙΣΟΤΗΣ” όπου οι μαθητές ταξινομούνται σύμφωνα με τη βαθμολογική κλίμακα ! Επιπλέον, ο γιός μου είναι του 17 και θα ήθελα να μπει σε γκρουπ μαθητών μόνο του 17. Δεν θα ήθελα στο ίδιο τμήμα να βάλετε και κάποιον ας πούμε του 14, ο οποίος να ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ!
-Μα τι λέτε κυρία μου ! Οι μαθητές μας είναι τόσο ίσοι σε κάθε τμήμα, που θα μπορούσαν να κάνουν συγχρονισμένη καλλιτεχνική κολύμβηση ή να χορέψουν σε μπαλέτο. Να δείτε για παράδειγμα το τμήμα στην αίθουσα αυτή. Είναι όλοι τους μαθητές του 20!

-Τι; έχετε τμήμα με μαθητές του 20;
-Βεβαίως, είναι το τμήμα των αριστούχων !

-Θα ήθελα τότε, να βάλετε το γιο μου σ΄αυτό το τμήμα !
-Μα πως; αφού ο γιος σας είναι του 17, πως θα μπει σε γκρουπ του 20;

– ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ !!!

Προηγούμενο άρθροΥπάρχει ο χρόνος;
Επόμενο άρθροΓραμματική Αρχαίων Ελληνικών: Φωνηεντόληκτα ρήματα (Ασκήσεις)
Διευθύνω τα φροντιστήρια «Πράξις γκρουπ» στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για περισσότερα από 20 χρόνια αναζητώ τρόπους που εμπνέουν στους μαθητές το όραμα.Πιστεύω, ότι δεν φτάνει να κάνεις καλό μάθημα, αλλά πρέπει να εφευρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες για να ενθαρρύνεις στη γνώση και να προτρέπεις στην επιτυχία.Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιείς τότε, είναι και γνώσεις αλλότριων – φαινομενικά κλάδων. Θήτευσα και μυήθηκα στο παρελθόν στον ημιεπαγγελματικό κινηματογράφο ταινιών μικρού μήκους, καθώς και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.Σε αμφότερα τα μέσα ευοδώθηκαν οι επιδόσεις μου σε βαθμό που μου άφησαν εμπειρία ικανοποιητική για να διευθύνω σκηνοθετικά μία παρουσίαση επαγγελματικού προσανατολισμού. Πιστεύω, ότι καλύτερα απ΄όλους μπορούν να χαράξουν το όραμα στους νέους αυτοί, που ζουν καθημερινά μαζί τους και διαθέτουν το απαραίτητο ταλέντο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.