1529945_10204920746478160_1771386287969164408_oΒρισκόμαστε στο Σεπτέμβριο του 2014
Η κυρία Φερνόγυρου επισκέπτεται το φροντιστήριο “Χ-factor” μαζί με το γιο της, το Ριρή !

-Καλησπέρα σας, Φερνόγυρου ονομάζομαι και θα ήθελα κάποιες πληροφορίες, από εδώ ο γιος μου ο Ριρής.
– Καλωσήλθατε στο φροντιστήριό μας !

-Με απασχολεί το θέμα με ποιους καθηγητές θα κάνει ο γιος μου μάθημα, καθότι στα ιδιαίτερα που έκανε μέχρι τώρα, αλλάξαμε 32 μαθηματικούς, 25 φυσικούς και 19 φιλολόγους. Ξέρετε σε κάθε μάθημα ο Ριρής μου δεν τα πήγαινε καλά και έτσι στο επόμενο του τον άλλαζα !
-Μα κυρία μου στο φροντιστήριο “Χ-factor” δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε, γιατί ο γιος σας θα διαλέξει τον καθηγητή που του ταιριάζει από την αρχή !

-Και πως το κάνετε αυτό ;
-Θα δείτε πως γίνεται ! Ριρή έλα μαζί μου στην αίθουσα οντισιόν ! Λοιπόν τώρα θα αρχίσουν να βγαίνουν στην πασαρέλα ένας – ένας οι καθηγητές για να τους βλέπεις. Εσύ κράτα τα νούμερα που έχουν στο πλακάτ πάνω τους και έλα μετά στο γραφείο να σου πω.

-(Ριρής) καλέ μαμά δεν μάρεσε κανένας ! Μου φανήκανε όλοι τρο μπρουταλ !!
-(διευθυντής) Μα πως Ριρή, το νούμερο 74 δεν είδες τι ωραία κορμοστασιά, τι αέρινος βηματισμός, τι αποφασιστικό βλέμμα, τι θεληματικό πηγούνι !
-(Ριρής) Τέλος πάντων θα επιλέξω το 32 και το 49 αλλά θέλω πρώτα δοκιμαστικό μάθημα !
-(διευθυντής) Τέλεια επιλογή, demi sec και με στεντόριο ήχο. Έλα Ριρή μου στην αίθουσα διδασκαλίας να κάνεις λίγο αόριστο Β΄με το νούμερο 32 να δεις αν στα λέει καλά και άν είναι τον αλλάζουμε με το νούμερο 49 !

-(Φερνόγυρου) Σε κάθε περίπτωση, αν στα μέσα της χρονιάς δεν αρέσει στο Ριρή μου ο καθηγητής, θα μπορούμε να τον αλλάξουμε ;
-Κυρία Φερνόγυρου η αίθουσα οντισιόν είναι πάντα στη διάθεσή σας !!

Προηγούμενο άρθροΣυγγραφείς και βιβλία / WRITERS AND BOOKS
Επόμενο άρθροΥπάρχει ο χρόνος;
Διευθύνω τα φροντιστήρια «Πράξις γκρουπ» στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για περισσότερα από 20 χρόνια αναζητώ τρόπους που εμπνέουν στους μαθητές το όραμα.Πιστεύω, ότι δεν φτάνει να κάνεις καλό μάθημα, αλλά πρέπει να εφευρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες για να ενθαρρύνεις στη γνώση και να προτρέπεις στην επιτυχία.Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιείς τότε, είναι και γνώσεις αλλότριων – φαινομενικά κλάδων. Θήτευσα και μυήθηκα στο παρελθόν στον ημιεπαγγελματικό κινηματογράφο ταινιών μικρού μήκους, καθώς και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.Σε αμφότερα τα μέσα ευοδώθηκαν οι επιδόσεις μου σε βαθμό που μου άφησαν εμπειρία ικανοποιητική για να διευθύνω σκηνοθετικά μία παρουσίαση επαγγελματικού προσανατολισμού. Πιστεύω, ότι καλύτερα απ΄όλους μπορούν να χαράξουν το όραμα στους νέους αυτοί, που ζουν καθημερινά μαζί τους και διαθέτουν το απαραίτητο ταλέντο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.