11401034_10206970405358351_4012539186040673580_nΕυρισκόμεθα εις το έτος 1979
Η Λενιώ ήτο η μονάκριβη κορασίς της οικογενείας Ταμπούρογλου, όστις πατήρ επεδίδετο εις το εμπόριον ταπήτων εκ Τουρκίας και επορίζετο επαρκώς, ίνα η Λενιώ φοιτά εις το Αμερικανικόν καλλέγιον Αθηνών.

Όμως η νεανίς αύτη, ολημερίς επεδίδετο εις καλλωπιστικάς επιτηδεύσεις, ήτοι εκτένιζε κώμην ως πανκιόν επηρρεασμένη εκ των προσφιλών της ηχητικών ακουσμάτων των POLICE και των CLASH, επέθετο μελανούν κραιγιόν επί των χείλεων αυτής και εξήρχετο ως πλουμιστόν Ταω (παγώνιον) και εροβόλα προκλητικώς εις τα σοκάκια των εξαρχείων, υπό την μέθην της NINA HAGEN και άλλων αμφιλεγόμενων αρτιστών.

Εκεί ήτο μοιραίον να απαντήσει τον Τζίμην, ομοϊδεάτην καραπανκιόν με κεκαρμένους εν χρω κροτάφους και μπογιατισμένην μπλέ φράτζαν, ήτις απειλείτο προς κουράν εκ των ρουλαλάδων καζατζιδικών αντιδίκων του Αιγάλεω, ένθα ενηλικιώθη.
Ερωτεύθησαν σφόδρα οι νεανίες, και έπρατον σεξ όπου δει, ήτοι εις γιαπιά, εις εγκαταλελειμμένα οχήματα, όπισθεν θαμνωδών του Εθνικού κήπου, όπισθεν της μάνδρας της Βουλής κραυγάζοντες «το θέλω Καραμανλικό» , εις τουαλέτας τους Zonars, εις τους ανελκυστήρας , εις τα ύψη του λόφου Στρέφη, εις λικνιστάς ψαρόβαρκας του λιμένος και αλλαχού.

Μετα τοσούτου σεξ και άνευ προφυλάξεως, το bebe δεν άργησε να έλθει. Και ήτο μοιραίον το βρέφος ούτο να επιβιώσει εκ της τεχνητής απορρίψεως, καθότι η Λενιώ όλο και καθυστερούσε την βίαιαν πράξιν, καθότι εκοιμάτο ολημερίς και οι σφάχται ιατροί δεν ανέμενον περαιτέρω, καθότι είχον πληθώρας αναλόγων περιστατικών να διεκπεραιώσουν.

Η μήτηρ Ταμπούρογλου ετράβα τας μπούκλας της κώμης της καθώς επληροφορήθη την έλευσιν του bebe και ο πατήρ εσκέπτετο διεξοδικώς και ορθολογικώς.
Την σήμερον ημέραν, το bebe είναι τριακονταετής ανήρ, ο Τζίμης καραφλός, εργάζεται εις το πρατήριον του πενθερού εις την οδό Πατησίων, η Λενιώ – Λένι κατά κόσμον, παχυτάτη οικοκυρά, κάμνει μια στο τόσο μίαν φούνταν, όταν το βαπόρι από την Περσίαν κομίζει γλαύκα αναμνήσεων εις Αθήναν, η αφίσσα του JIMMY HENDRIX εις το πλυσταριόν κοσμεί την θέσιν ένθα εκάθητο η παραδουλεύτρα και τα παλιά βυνίλια σκεβρώνουν στο πατάρι.

Και εισέρχεται ο πάλαι ποτέ bebe εις το πατάριον, εξάγει εν βινύλιον εκ του εξωφύλλου της NINA HAGEN και αναγιγνώσκει τους στοίχους:
«Κι εσείς κακά κορίτσια δεν πάτε πουθενά μόνο με το περιτύλιγμα»

Προηγούμενο άρθροΓραμματική: Συνηρημένα β´ τάξης σε -εω
Επόμενο άρθροΓραμματική: Συνηρημένα α´ τάξης σε -αω
Ο Μανόλης I. Μαυρακάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Από το 2000 εργάζεται ως καθηγητής φιλόλογος σε σχολεία και φροντιστήρια της Μέσης Εκπαίδευσης. Από το 2018 συνεργάζεται με τις εκδόσεις Πατάκη εκδίδοντας σημαντικό αριθμό βιβλίων για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Είναι δημιουργός και διαχειριστής της εκπαιδευτικής σελίδας filologikos-istotopos.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.