christmas2015Παζάρι βιβλίου

Η Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη και το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων του Δήμου Ηρακλείου οργανώνουν χριστουγεννιάτικο παζάρι βιβλίων, όπου θα διατεθούν τίτλοι από τις εκδόσεις της βιβλιοθήκης, με έκπτωση έως και 50%, επί της τιμής πωλήσεώς τους.

Έναρξη Δευτέρα 21 έως Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου (ώρες καταστημάτων)

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην πρώτη χρονιά λειτουργίας του στο Ηράκλειο, σε συνεργασία με τη Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη, διοργανώνουν μία χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, για τα παιδιά της πόλης. Οι σπουδαστές του τομέα των Παιδαγωγικών θα κατασκευάσουν χειροτεχνίες παρέα με τους μικρούς μας φίλους και θα διαβάσουν όμορφες χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Επίσης, θα μοιραστούν γιορτινά κεράσματα από τους σπουδαστές του τομέα Επισιτισμού και οι σπουδαστές του τομέα Αισθητικής θα στολίσουν τα προσωπάκια των παιδιών με ζωγραφιές γεμάτες χρώματα!

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Ημερομηνία υλοποίησης: Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015, 17:00-20:00

Χριστούγεννα, Πρωτούγεννα, πρώτη γιορτή του χρόνου

Mέσα από μία διαδραστική αφήγηση, τα παιδιά γίνονται πρωταγωνιστές και βιώνουν τη χαρούμενη, γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών. Ζωντανεύουν τους ήρωες του παραμυθιού και αναλαμβάνουν δράση, ενώ με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής τραγουδούν παραδοσιακά κάλαντα. Στη συνέχεια «σηκώνουν τα μανίκια» και παρασκευάζουν τα γλυκά των εορτών, ανακαλύπτοντας έτσι τις ασχολίες των ανθρώπων και τα έθιμα του τόπου τους κατά την περίοδο του δωδεκαημέρου.

Σχεδιασμός-υλοποίηση δράσης: Μαρίνα Στέλλα Μαρινάκη

Ημερομηνία υλοποίησης: Τετάρτη 23Δεκεμβρίου 2015, 17:00-20:00

 

Χριστούγεννα με τον παππού Αριστοφάνη!

Μια φορά κι ένα καιρό… τέτοιες μέρες. Ο παππούς Αριστοφάνης

αφηγείται… παραμύθια… αγάπη… παιχνίδια… τραγούδια… και ελπίδα!!!

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Αριστοφάνης Χουρδάκης

Ημερομηνία υλοποίησης: Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015, 17:00-20:00

www.vikelaia.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.