Βρισκόμαστε στο Σεπτέμβριο του 2016.


Η παρανοημένη Ελληνική κοινωνία, έχει κάνει πλέον εμφανή τα παρανοημένα τέκνα της, τα οποία έχουν ανάγκη ειδικής φροντίδας, προκειμένου να μπορέσουν να εκπαιδευτούν. Η κυρία Φερνογύρου περιδιαβαίνει τις φροντιστηριακές πιάτσες προκειμένου να βρει κατάλληλη λύση για το «διαφορετικό» γιο της τον Ριρή.

-Καλησπέρα σας, Φερνογύρου ονομάζομαι και έχω ραντεβού ενημέρωσης για τα προγράμματά σας !
-Καλωσήλθατε στο φροντιστήριο «ΤΟ UFO»

-Δεν σας κρύβω, ότι μόλις ενημερώθηκα από το συνάδελφό σας απέναντι «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΚΑΟΥ ΠΛΕΟΝ» καθώς και από το «ΦΥΣΙΚΟΣ ΞΑΝΑ»
-Μα τι λέτε τώρα κυρία Φερνογύρου, στο «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΚΑΟΥ ΠΛΕΟΝ» θα υποχρεώσουν το Ριρή να βιντεοσκοπείται, και μετά, σε δημόσια προβολή, κάθε φορά που λέει μία κοτσάνα, θα γελούν όλοι μαζί ! Επιπλέον, στο «ΦΥΣΙΚΟΣ ΞΑΝΑ» αν ο Ριρής συνηθίζει να αργεί στο μάθημα, θα καταφύγουν στην ξεπερασμένη μέθοδο του εικονικού προγράμματος με ωράριο 20 λεπτά αργότερο από το κανονικό !

-Τέλος πάντων, πείτε μου τι παραπάνω προσφέρετε από τους ανταγωνιστές σας.
-Να σας πω. Εμείς στο «UFO» ειδικευόμαστε σε βαριές συμπεριφορικές ανωμαλίες, όπως το σύνδρομο «πήραν το σπίτι του μπαμπά» ή το βαρύτερο σύνδρομο «μπήκαν και μας πήραν και τα σεντόνια» Σε κάθε περίπτωση, ακολουθούμε την εξής μεθοδολογία: Λέμε κρυφά στο μαθητή, ότι κατάγεται από επίλεκτο γένος εξωγήινων όντων και ότι εμείς θα του αποκαλύψουμε την αλήθεια. Κατόπιν, εξηγούμε ότι το μυστικό σχέδιο της αποκάλυψης προϋποθέτει εισαγωγή σε υψηλόβαθμες σχολές, όπου από εκεί θα τους δοθεί η δυνατότητα να επιστρέψουν στον πλανήτη τους ! Όσο πιο «UFO» είναι ο μαθητής τόσο πιο επιτυχής είναι η μέθοδος !

-Παρέλειψα νομίζω να σας πω το σύνδρομο από το οποίο πάσχει ο Ριρής !
-Εφόσον το γνωρίζετε, ας το ακούσω για να σας προτείνω λύση !

-Ο Ριρής πάσχει από το σύνδρομο «Η μαμά δεν ανήκει μόνο σε μένα και το μπαμπά»
-Να σας πω ! Αυτό που τσακίζει το Ριρή είναι η αμφιβολία ! Δεν έχετε παρά να του επαληθεύσετε τη φοβία του, ώστε ομοιοπαθητικώς να επιλυθεί το πρόβλημα ! Κυρία Φερνογύρου, η εμπειρία μας στη διάθεσή σας !

Προηγούμενο άρθροΗ βία στα γήπεδα
Επόμενο άρθροΑποτελέσματα εκλογών ΕΛΜΕ Ηρακλείου
Διευθύνω τα φροντιστήρια «Πράξις γκρουπ» στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για περισσότερα από 20 χρόνια αναζητώ τρόπους που εμπνέουν στους μαθητές το όραμα.Πιστεύω, ότι δεν φτάνει να κάνεις καλό μάθημα, αλλά πρέπει να εφευρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες για να ενθαρρύνεις στη γνώση και να προτρέπεις στην επιτυχία.Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιείς τότε, είναι και γνώσεις αλλότριων – φαινομενικά κλάδων. Θήτευσα και μυήθηκα στο παρελθόν στον ημιεπαγγελματικό κινηματογράφο ταινιών μικρού μήκους, καθώς και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.Σε αμφότερα τα μέσα ευοδώθηκαν οι επιδόσεις μου σε βαθμό που μου άφησαν εμπειρία ικανοποιητική για να διευθύνω σκηνοθετικά μία παρουσίαση επαγγελματικού προσανατολισμού. Πιστεύω, ότι καλύτερα απ΄όλους μπορούν να χαράξουν το όραμα στους νέους αυτοί, που ζουν καθημερινά μαζί τους και διαθέτουν το απαραίτητο ταλέντο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.