ypdvmth_main_foto_2015Αναφορικά με την καθυστέρηση οφειλών προς τις σχολικές καθαρίστριες, το Δ.Σ./Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. αναγνωρίζει το δίκαιο των εργαζομένων και καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την άμεση δρομολόγηση κάθε ζητήματος μετά και τη χθεσινή συνάντηση της αντιπροσωπείας της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής καθαριστριών δημόσιων σχολείων με τον  Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ.Κουρουμπλή Παναγιώτη.

Οι εκπρόσωποι της επιτροπής εξέθεσαν στον υπουργό τα αιτήματά τους και η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ., κ.Μαυρουδή Άννα, στην επικοινωνία που είχε με τον Υπουργό διαβεβαίωσε και κατέστη σαφές ότι στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή μηνός Ιουνίου 2014-15 και θα έχει δρομολογηθεί  η καταβολή α΄ δόσης Σεπτεμβρίου-Δεκέμβρη 2015-16 πριν τις εορτές, προς τις σχολικές επιτροπές.

Το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. σέβεται και στέκεται αλληλέγγυα, στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, σε κάθε εργαζόμενο που παρά την καθυστέρηση της πληρωμής και η οποία άμεσα θα διευθετηθεί, προσφέρει τις υπηρεσίες του αγόγγυστα και ποιοτικά, χωρίς να παρατηρηθεί καμία δυσλειτουργία στους χώρους εργασίας.

Για το προσχέδιο Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.