Βρισκόμαστε στο Φεβρουάριο του 2016.Η κυρία Φερνογύρου είναι απογοητευμένη από το φροντιστήριο που φοιτά ο Ριρής, γιατί δεν τον κάνουν να διαβάζει ! Επιπλέον δεν τον βλέπει να μεταμορφώνεται σε διαβαστερό μαθητή, όπως της είχαν τάξει ! Ο Ριρής έφερε δραματικούς βαθμούς πρώτου τετραμήνου και η κυρία Φερνογύρου είναι πάλι στη γύρα !
-Καλησπέρα σας, Φερνογύρου ονομάζομαι και έχω ραντεβού ενημέρωσης.

-Καλώς ορίσατε στα φροντιστήρια «Ο ΧΟΥΝΤΙΝΙ»

-Είμαι απογοητευμένη από το φροντιστήριο «Ο DAVID COPPERFIELD» που φοιτούσε ο Ριρής μου, γιατί δεν τον έκαναν να διαβάζει όπως μου είχαν τάξει.
-Μα τι λάθος κάνατε κυρία Φερνογύρου και εμπιστευθήκατε τον «DAVID COPPERFIELD» που κατέφευγε στην παραίσθηση τάχαμου επιτυχίας στις πανελλαδικές, όταν εμείς υποβάλαμε τους μαθητές μας σε καταναγκαστικό διάβασμα νυχθημερόν, το οποίο για να σταματήσει έπρεπε να έλθει πάλι ο υποβολέας μαγνητιστής για να διατάξει το μαθητή να σταματήσει ! Αλλάξαμε όμως μεθοδολογία, γιατί όταν ένας υποβολέας καθηγητής μας, διέκοψε συνεργασία, μας άφησε ένα τμήμα μαθητών που συνεχίζουν να διαβάζουν νυχθημερόν χρόνια μετά, σαν ζόμπι, αν και περνούν κάθε χρόνο ξανά και ξανά στην Ιατρική !

-Τέλος πάντων, τι παραπάνω έχετε να προσφέρετε από τους ανταγωνιστές σας;
-Εμείς κυρία Φερνογύρου, έχουμε τη δυνατότητα να υπνωτίσουμε το Ριρή χωρίς καν αυτός να το πάρει χαμπάρι, χάρη σε αυτές τις μαγικές κρυστάλλινες μπάλες από την Αϊτή, που είναι ειδική παραγγελία για μαγνητισμό εξ΄αποστάσεως. Επιπλέον, μπορούμε να μεταδώσουμε άμεσα την επιθυμία μας στους μαθητές, απλά με το να συγκεντρώνουμε τη σκέψη μας σε αυτές και να εκφράζουμε την επιθυμία μας. Πρέπει όμως, να έχουμε μπροστά μας το μαθητή !

-Μου τις δίνετε για λίγο σας παρακαλώ για να δοκιμάσω την αποτελεσματικότητα της μεταφοράς της σκέψης μου δια μέσου των Αϊτινών μαγικών σφαιρών ;
-Ασφαλώς κυρία Φερνογύρου, όμως προσοχή, γιατί μπορεί να μεταβιβάσετε πολύ ισχυρές επιθυμίες σε όποιον κατευθύνετε τη σκέψη σας !

-Λοιπόν αρχίζω να συγκεντρώνομαι………..
-Κυρία Φερνογύρου σας ποθώ, σας επιθυμώ, σας λαχταρώ, σας θέλω τώρα !


Προηγούμενο άρθροΗ κρίση βαθαίνει…
Επόμενο άρθρο«Η Ρητορική στο Σχολείο»
Διευθύνω τα φροντιστήρια «Πράξις γκρουπ» στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για περισσότερα από 20 χρόνια αναζητώ τρόπους που εμπνέουν στους μαθητές το όραμα.Πιστεύω, ότι δεν φτάνει να κάνεις καλό μάθημα, αλλά πρέπει να εφευρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες για να ενθαρρύνεις στη γνώση και να προτρέπεις στην επιτυχία.Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιείς τότε, είναι και γνώσεις αλλότριων – φαινομενικά κλάδων. Θήτευσα και μυήθηκα στο παρελθόν στον ημιεπαγγελματικό κινηματογράφο ταινιών μικρού μήκους, καθώς και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.Σε αμφότερα τα μέσα ευοδώθηκαν οι επιδόσεις μου σε βαθμό που μου άφησαν εμπειρία ικανοποιητική για να διευθύνω σκηνοθετικά μία παρουσίαση επαγγελματικού προσανατολισμού. Πιστεύω, ότι καλύτερα απ΄όλους μπορούν να χαράξουν το όραμα στους νέους αυτοί, που ζουν καθημερινά μαζί τους και διαθέτουν το απαραίτητο ταλέντο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.