ekpaΤην 14η Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00, στη Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών ο κύριος Βασίλης Βασιλικός, διεθνώς γνωστός και βραβευμένος συγγραφέας, ποιητής και σκηνοθέτης.

Ο Πρύτανης

Καθηγητής Μελέτιος-Αθανάσιος Κ. Δημόπουλος

Χρονικό όριο προσέλευσης: 18:45

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Προσφώνηση από τον Αναπληρωτή Πρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Ναπολέοντα Ν. Μαραβέγια.

Παρουσίαση του έργου του τιμωμένου από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Γεράσιμο Γ. Ζώρα.

Αναγόρευση του τιμωμένου:
– Ανάγνωση των κειμένων του Ψηφίσματος της Σχολής, της Αναγόρευσης και του Διδακτορικού Διπλώματος από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, καθηγητή Γεράσιμο Γ. Ζώρα.
– Περιένδυση του τιμωμένου με την τήβεννο της Σχολής από την Κοσμήτορα της Φιλοσοφικής Σχολής, καθηγήτρια Ελένη Μ. Καραμαλέγκου.

Ομιλία του τιμωμένου με θέμα : “Η Ιταλία που αγάπησα”.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.