Βρισκόμαστε στο φθινόπωρο του 2016.
Η άγρια κρίση, έχει κάνει αδιανόητη τη δυνατότητα πληρωμής οποιασδήποτε υπηρεσίας με τη συμβατική μορφή. Η κυρία Φερνογύρου, στο υπουργείο που εργάζεται, αμοίβεται πλέον με 350 Ευρώ μηνιαίως, με αποτέλεσμα, να αναζητεί τηλεφωνικώς εναλλακτικές ηλεκτρονικές μεθόδους χαμηλότερου κόστους, για να υποστηρίξει φροντιστηριακά το γιό της το Ριρή !

-Καλησπέρα σας, Φερνογύρου ονομάζομαι και θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για τις ηλεκτρονικές σας υπηρεσίες.
-Το «DALAVERI ON LINE» είναι στη διάθεσή σας !

-Δεν σας κρύβω, ότι μίλησα πριν με το «Ο ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ» καθώς και με το «ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΕΦΕΡΕ ΒΡΟΧΗ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ»
-Μα τι λέτε τώρα κυρία Φερνογύρου, «Ο ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ» έβαζε Πακιστανούς να κάνουν μαθηματικά μέσω skype, ενώ στο «ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΕΦΕΡΕ ΒΡΟΧΗ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ» κάνουν παράνομες διασυνδέσεις κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών και εκπέμπουν τις απαντήσεις στα θύματα πελάτες !

-Τέλος πάντων, τι το ιδιαίτερο προσφέρετε εσείς σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας ;
-Να σας πω. Ο γιος σας σε εμάς θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στο «Βig brother» των φροντιστών, που διοργανώνεται κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια του οποίου θα τον παρακολουθούμε on line σε όλες τις δραστηριότητες, καθώς προετοιμάζεται για τις πανελλαδικές ! Στο τέλος μάλιστα, ενώ δίνει, θα ενταχθεί στο πρόγραμμα επιβίωσης «survivor», και θα έχει έτσι τη δυνατότητα να κερδίσει πέρα από την επιτυχία σε μία σχολή, επιπλέον μία δυνατότητα καριέρας σαν ηθοποιός !

-Η αλήθεια είναι, ότι αν το ακούσει αυτό ο Ριρής θα ξετρελαθεί!
-Κυρία Φερνογύρου, δεν σας είπα ακόμη, ότι θα έχετε κι εσείς τη δυνατότητα να συμμετάσχετε στο «Βig Brother» των γονέων υποψηφίων για τις πανελλαδικές. Στα διαδικτυακά γυρίσματα, θα είστε κλεισμένοι με άλλους γονείς σε ειδικό ερμητικό χώρο γυρισμάτων και θα σας παρακολουθούμε καθως η αγωνία των γονέων για τις πανελλαδικές θα κορυφώνεται ! Φυσικά, θα μπορείτε να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή το αν θα σας καταγράφουν οι κάμερες !

-Κύριε διευθυντά του «DALAVERI ON LINE» έχω πειστεί για άλλη μια φορά, ότι το μέλλον ανήκει στις υπηρεσίες διαδικτύωσης ! Προωθήστε παρακαλώ την εγγραφή του Ριρή !

Προηγούμενο άρθροΓιατί αγάπησα την Έκθεση
Επόμενο άρθροΣύνοψη Συνεδρίου «Αυτονομίας σχολικής μονάδας»
Διευθύνω τα φροντιστήρια «Πράξις γκρουπ» στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Για περισσότερα από 20 χρόνια αναζητώ τρόπους που εμπνέουν στους μαθητές το όραμα.Πιστεύω, ότι δεν φτάνει να κάνεις καλό μάθημα, αλλά πρέπει να εφευρίσκεις διαρκώς νέες ιδέες για να ενθαρρύνεις στη γνώση και να προτρέπεις στην επιτυχία.Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιείς τότε, είναι και γνώσεις αλλότριων – φαινομενικά κλάδων. Θήτευσα και μυήθηκα στο παρελθόν στον ημιεπαγγελματικό κινηματογράφο ταινιών μικρού μήκους, καθώς και στην καλλιτεχνική φωτογραφία.Σε αμφότερα τα μέσα ευοδώθηκαν οι επιδόσεις μου σε βαθμό που μου άφησαν εμπειρία ικανοποιητική για να διευθύνω σκηνοθετικά μία παρουσίαση επαγγελματικού προσανατολισμού. Πιστεύω, ότι καλύτερα απ΄όλους μπορούν να χαράξουν το όραμα στους νέους αυτοί, που ζουν καθημερινά μαζί τους και διαθέτουν το απαραίτητο ταλέντο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.