Out-of-EdenΤην Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015  στις  17:30 θα πραγματοποιηθεί στο «Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη» (2ας Μεραρχίας 36 & Ακτής Μουτσοπούλου στον Πειραιά) Επιστημονικό Σεμινάριο με Διεθνή Συμμετοχή για την επίσημη παρουσίαση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος και της Ψηφιακής Κοινότητας Out of Eden Learn” της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Harvard. Το σεμινάριο διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και τους Σχολικούς Συμβούλους της 4ης και 24ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά.

Το σεμινάριο απευθύνεται πρωτίστως σε εκπαιδευτικούς, ερευνητές και φοιτητές. H συμμετοχή είναι δωρεάν και πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία του «Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη». Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Το σεμινάριο θα μεταδοθεί μέσω livestreaming από την ιστοσελίδα του Ιδρύματος.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του σεμιναρίου.

Υλικό

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.