uoiΑγαπητοί συνάδελφοι και μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας,

σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στην τελευταία εκδήλωση ενημέρωσης/εκπαίδευσης του έργου “Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων”, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015, ώρα 15:30, στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Το έργο «Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων» αποσκοπεί στην ανάπτυξη και ελεύθερη διάθεση, μέσω του Διαδικτύου, ψηφιακού υλικού και βιντεοσκοπημένων διαλέξεων περισσότερων από 300 μαθημάτων τα οποία διδάσκονται στο Ίδρυμα στα πλαίσια των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών. Τα μαθήματα είναι προσβάσιμα αφενός από τους φοιτητές του Ιδρύματος και αφετέρου από το ευρύ κοινό.

Η ημερίδα απευθύνεται σε όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας και αποσκοπεί στην ενημέρωσή τους για τα αποτελέσματα της Δράσης, την ενημέρωση για την εθνική πύλη των Ανοικτών Ακαδημαϊκών Μαθημάτων καθώς και την πρακτική εξάσκηση στην ανάπτυξη και δημοσίευση Ανοικτών Ακαδημαϊκών Μαθημάτων.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη σχετική φόρμα δήλωσης συμμετοχής στοhttp://goo.gl/forms/mUwO9Rhf7Z ή αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα στο [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα μπορείτε να βρείτε στο δικτυακό τόπο του έργουhttp://opencourses.uoi.gr

Με εκτίμηση

Ο Επιστημονικώς Υπεύθυνος του έργου

Ρίζος Ιωάννης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.