A.P.TH._logoΟ Τομέας Γλωσσολογίας, Τμήμα Φιλολογίας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει 37 της ης Ετήσιας Συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 12 – 14 Μάιος 2016. Απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής σε οποιοδήποτε τομέα της Γλωσσολογίας.

Επιπλέον, δύο θεματικά εργαστήρια θα διοργανωθούν:
(α) Γλωσσολογία στη διδασκαλία γλωσσών και της κλινικής έρευνας. Περιλήψεις είναι ευπρόσδεκτοι στο γλωσσικό μελέτες που διερευνούν (i) πρώτη και δεύτερη / ξένη γλώσσα διδασκαλίας και (ii) για κλινικές παρεμβάσεις για τα άτομα με διαταραχές του λόγου.
(Β) υπολογιστικών μοντέλων και τις εφαρμογές τους στην τεχνολογία γλώσσα.Περιλήψεις είναι ευπρόσδεκτοι σε μελέτες που επικεντρώνονται στο επίσημο γλωσσικά μοντέλα, όπως το Dynamic Σύνταξη, Λεξικολογική λειτουργικής γραμματικής και Επικεφαλής φραστικής δομής γραμματικής, καθώς και για την εκμετάλλευσή τους για διάφορες εφαρμογές γλωσσικής τεχνολογίας, π.χ. μηχανική μετάφραση, εξαγωγής πληροφορίας κ.λπ.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο 37 ο Ετήσιο Συνέδριο με μια παρουσίαση, καλούνται να υποβάλουν δύο αντίγραφα του περιλήψεις τους (ένα ανώνυμο και ένα υπογεγραμμένο) να amgl37 @ αναμμένο. Auth. Gr από την 31 ης του Γενάρη 2016. Γνωστοποίηση αποδοχής θα να αποσταλούν στις 29 ης Φεβρουαρίου 2016. Η περίληψή σας θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά ως αρχείο pdf. Το ανώνυμο αντίγραφο θα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από αυτοαναφορές. Το όνομα “Συγγραφέας” με την ημερομηνία δημοσίευσης του άρθρου μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντ ‘αυτού.

Υποβολές πρέπει να έχει την ακόλουθη μορφή:

Μήκος: Μία σελίδα Α4 (με εξαίρεση βιβλιογραφία) Γραμματοσειρά: Times New Roman 12ptΔιάστημα: μονό Περιθώρια: 1 ίντσας (2,54 cm) από όλες τις πλευρές για την υπογεγραμμένοαντίγραφο: τίτλος, συγγραφέας (-α), οργανισμό, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (στο κέντρο) για το ανώνυμο Αντίγραφο: τίτλος (στο κέντρο)

Παρακαλείστε να αναφέρετε το email σας αν τα αφηρημένα σας υποβληθούν στη γενική διάσκεψη ή σε ένα από τα δύο εργαστήρια.

Κάθε συμμετέχων έχει το δικαίωμα να υποβάλει μόνο μία (εφάπαξ ή ενώνονται) σε χαρτί παρουσίασης. Οι εργασίες μπορούν να παρουσιαστούν στην ελληνική ή στην αγγλική γλώσσα και θα είναι 20 λεπτά και θα ακολουθεί συζήτηση 10 λεπτών με τα πόδια.

Προ-συνέδριο απόφοιτος εργαστήριο

Μια προ-συνέδριο μεταπτυχιακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 12 ης Μαΐου 2016. Οι νέοι ερευνητές (π.χ. μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές) καλούνται να υποβάλουν περίληψη για κάθε τομέα της Γλωσσολογίας. State-of-the-art και ανασκοπήσεις θα δεν θα γίνονται δεκτές για παρουσίαση. Οι εργασίες που θα γίνουν δεκτές για παρουσίαση μπορούν να υποβληθούν περαιτέρω για δημοσίευση στα Πρακτικά.

Κόστος συμμετοχής

Κατ ‘αποκοπή αμοιβή: 40 €
Φοιτητικό αμοιβή (για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές): 20 €

Η τιμή περιλαμβάνει το συνεδριακό υλικό, καφέ στα διαλείμματα και τα Πρακτικά της 37 ηςΕτήσιας Συνάντησης που θα δημοσιευθεί το επόμενο έτος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.