Αγαπητοί Συνάδελφοι,    kalpes_dimopsifisma

Η επαναληπτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση Της Ένωσης Φιλολόγων Νομού Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7:00μ.μ., στο αμφιθέατρο του 3ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου,

με θέματα:

              α) απολογισμός πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ.       και

             β) αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Σ.

Δικαίωμα εγγραφής, ψήφου και υποβολής υποψηφιότητας, σύμφωνα με το άρθρο 4 του καταστατικού της ΕΦΝΗ, «έχουν όλοι οι φιλόλογοι, πτυχιούχοι της Ελληνικής Φιλολογίας των Φιλοσοφικών Σχολών της χώρας και των ισοτίμων Σχολών του Εξωτερικού που κατάγονται από το Νομό Ηρακλείου ή διαμένουν και εργάζονται σ’ αυτόν σε οποιασδήποτε φύσεως Υπηρεσία και με οποιαδήποτε σχέση Δικαίου».

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν γραπτή αίτηση υποψηφιότητας προς το Διοικητικό ή προς το Εποπτικό Συμβούλιο της Ένωσης, 5 ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, ενώ το δικαίωμα υποβολής υποψηφιοτήτων παρατείνεται μέχρι και την ώρα έναρξης της ψηφοφορίας.

Το Δ. Σ. της ΕΦΝΗ καλεί όλους τους φιλολόγους –διορισμένους σε δημόσιες ή ιδιωτικές Υπηρεσίες, Φροντιστήρια, αδιόριστους, συνταξιούχους– να προσέλθουν μαζικά στη Συνέλευση, να συμμετάσχουν ουσιαστικά με τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους στη συζήτηση και τις διαδικασίες ανάδειξης του νέου Δ.Σ. της Ένωσής μας. Να συνδράμουν αποτελεσματικά με τη γόνιμη κριτική τους στο πολύπλευρο έργο που επιτελεί η ΕΦΝΗ στον τομέα της εκπαίδευσης και του πολιτισμού, στη συνέχιση της πορείας της Ένωσής μας, μιας δημιουργικής πορείας 36 χρόνων!

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή υποψηφιοτήτων μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 6979775647 και 6972094314

                                                    Για το Δ. Σ.

   Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   Λίζα Σκλάβου                                   Ελένη Παπαδογιαννάκη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.