HmeridaESPA11112015aΠραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου ημερίδα ενημέρωσης για τη νέα Προγραμματική Περίοδο του ΕΣΠΑ 2014-2020. Την εκδήλωση οργάνωσε ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών προκειμένου να ενημερωθεί η πανεπιστημιακή κοινότητα για τις δυνατότητες χρηματοδότησης μέσω υποβολής προτάσεων σε σχετικές δράσεις των 7 Τομεακών Επιχειρησιακών και των 13 Περιφερειακών Προγραμμάτων. 

Ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ, Καθηγητής Μελέτιος-Αθανάσιος Δημόπουλος στον χαιρετισμό που απηύθυνε στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη βούληση των Πρυτανικών Αρχών να υποστηριχθεί περισσότερο και να ενισχυθεί η Έρευνα στο Ίδρυμα με κάθε πρόσφορο μέσο. Την εκδήλωση συντόνισαν ο Αναπληρωτής Πρύτανη Καθηγητής Θωμάς Σφηκόπουλος και ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών Καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας.

Η προσέλευση της πανεπιστημιακής κοινότητας και το ενδιαφέρον της ξεπέρασε τις αρχικές προσδοκίες, γεγονός το οποίο οδήγησε τις Πρυτανικές Αρχές να χρησιμοποιήσουν και το Αμφιθέατρο «Ιωάννης Δρακόπουλος» με απευθείας αναμετάδοση της ημερίδας που διεξαγόταν στο Αμφιθέατρο «Άλκης Αργυριάδης» στο κεντρικό κτήριο των Προπυλαίων, καθώς επίσης και τη δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησής της μέσω απευθείας αναμετάδοσης (live streaming) από την ιστοσελίδα του ΕΚΠΑ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.