PROGRAMMA_000001«Αποστολή πρόσκλησης και προγράμματος του 1ου Διεθνούς Βιωματικού Συνεδρίου Εφαρμοσμένης Διδακτικής»

Σας αποστέλλουμε την πρόσκληση και το πρόγραμμα του 1ου Διεθνούς Βιωματικού Συνεδρίου Εφαρμοσμένης Διδακτικής με θέμα: «Καινοτόμες Εφαρμογές στη Διδακτική Πράξη» το οποίο θα διεξαχθεί από 27 έως 29 Νοεμβρίου 2015 στην πόλη της Δράμας.

Το συνέδριο διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Δράμας σε συνεργασία με τον Επιστημονικό Πολιτιστικό Σύλλογο  eκπ@ιδευτικός κύκλος, την Ιερά Μητρόπολη Δράμας, την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, το Δήμο Δράμας, τη ΔΕΚΠΟΤΑ Δράμας, την Περιφερειακή Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοικονομικής του Τ.Ε.Ι. Α.Μ.Θ. και το Μουσικό Σχολείο Δράμας.

Οι αιτήσεις για τη συμμετοχή σε Μικροδιδασκαλίες, Βιωματικά Εργαστήρια, Συζητήσεις Στρογγυλής Τράπεζας και Τηλεδιασκέψεις συνεχίζονται με υποβολή αίτησης στην ιστοσελίδα του συνεδρίου http://educircle.gr/synedrio/

Έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε συμμετοχή σε όσες Μικροδιδασκαλίες, Βιωματικά Εργαστήρια, Στρογγυλές Τράπεζες και Τηλεδιασκέψεις επιθυμείτε, αρκεί να μη συμπίπτουν χρονικά.

Πρόγραμμα

Πρόσκληση

O Δ/ντής

Δ/μιας Εκ/σης Περιφ/κης Εν/τας Δράμας

    Δρ. Κιουλάνης Σπυρίδων

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.