334149_253126958133087_1558609350_oΟ Ο.Α.Κ. Α.Ε. στο πλαίσιο του προγράμματος «Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» και σε συνεργασία με τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, της ακαδημαϊκής κοινότητας και ειδικευμένα στελέχη, οργανώνει εργαστήρια με θέμα: «Τοπική Ανάπτυξη μέσω της Δημιουργικής Οικονομίας». Οι Βασικοί στόχοι των εργαστηρίων είναι:

  1. Η παρουσίαση της δυναμικής που προσφέρει η δικτύωση για τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων των Πολιτιστικών και Δημιουργικών τομέων.
  2. Η παρουσίαση των χρηματοδοτικών ευκαιριών για επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και νέους επιστήμονες.
  3. Η ενημέρωση για τις νέες τάσεις στην πολιτιστική διαχείριση όπως η δημιουργία πολιτιστικών θερμοκοιτίδων και η ανάπτυξη τοπικών και θεματικών φεστιβάλ.

Τα ενημερωτικά εργαστήρια θα γίνουν στα Χανιά την Παρασκευή 6 & το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015(επισυνάπτεται σχέδιο προγράμματος).

Οι δράσεις απευθύνονται σε 2 κατηγορίες δικαιούχων:

  1. Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, επιχειρηματίες, νέους επιστήμονες, καλλιτέχνες από τους τομείς των Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών και συγκεκριμένα σχεδιαστές, παραγωγούς ψηφιακού υλικού– εφαρμογών-ιστοσελίδων -smart devices – (έξυπνες συσκευές), σκιτσογράφους- εικονογράφους, animation, αρχιτέκτονες,
  2. εκπροσώπους από πολιτιστικές επιχειρήσεις, δημόσια-ιδιωτικά μουσεία, πινακοθήκες, χώρους πολιτισμού, επιχειρηματίες στο χώρο της μουσικής, εικαστικών, κεραμικής κ.α. που εδρεύουν στις περιοχές παρέμβασης του Δικτύου Αναπτυξιακών Εταιριών νησιωτικής Ελλάδος.             (Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην Αναπτυξιακή Εταιρία της περιοχής σας).

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν όπως και όλα τα έξοδα μεταφοράς, διαμονής, διατροφής.

Για πληροφορίες,

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ, www.oakae.gr

τηλ. 2821029238/29316/29287/ 2810753314

[email protected]

ΑΙΤΗΣΗ_ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ_ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015.docx

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ WORKSHOPS_ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015.docx

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.