uoiΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για το αξίωμα του Προέδρου του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών και του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών Αγωγής. Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για το αξίωμα του Προέδρου του Τμήματος Φιλολογίας, του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας και του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής.
Πρόεδρος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών εξελέγη η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, κ. Μαρία (Μαριγούλα) Σακελλαρίου και Πρόεδρος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης εξελέγη ο Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Κώτσης.
Πρόεδρος του Τμήματος Φιλολογίας εξελέγη ο Καθηγητής κ. Ιωάννης Μαυρομάτης, Πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας εξελέγη ο Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Χρήστος Σταυράκος και Πρόεδρος του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας εξελέγη ο Καθηγητής κ. Διονύσιος Δρόσος.
Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συγχαίρουν θερμά τους νεοεκλεγέντες Προέδρους των Τμημάτων και τους εύχονται κάθε επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο τους.

Ιωάννινα, 29 Οκτωβρίου 2015
Από την Πρυτανεία

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.