ekpaΑπό Εφορευτική Επιτροπή Εκλογής Προέδρου Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος

Τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια της εκλογής Προέδρου του Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος της Σχολής Θετικών Επιστημών για τα ακαδημαϊκά έτη 2015-2016 και 2016-2017, την Παρασκευή 23/10/2015 και ώρα 17:15, διαπίστωσαν ότι η εκλογική διαδικασία κύλησε ομαλά και δεν κατετέθη καμία ένσταση επί της διαδικασίας.

Ο υποψήφιος Καθηγητής κ. Νικόλαος Βούλγαρης έλαβε 41 ψήφους επί συνόλου ψηφισάντων 42 και συνεπώς συγκεντρώνει την απόλυτη πλειοψηφία των ψηφισάντων μελών του εκλεκτορικού σώματος και εκλέγεται Πρόεδρος του Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος.

Τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής:

Σεραφείμ Πούλος, Αναπληρωτής Καθηγητής (Πρόεδρος)

Στυλιανός Λόζιος, Eπίκουρος Καθηγητής (Μέλος)

Παναγιώτης Πομώνης, Eπίκουρος Καθηγητής (Μέλος)

—————————————————————————-
Από Εφορευτική Επιτροπή Εκλογής Προέδρου Τμήματος Μ.Ι.Θ.Ε.

Τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια της εκλογής Προέδρου του Τμήματος Μ.Ι.Θ.Ε. της Σχολής Θετικών Επιστημών για τα ακαδημαϊκά έτη 2015-2016 και 2016-2017, την Παρασκευή 23/10/2015 και ώρα 17:25, διαπίστωσαν ότι η εκλογική διαδικασία κύλησε ομαλά και δεν κατετέθη καμία ένσταση επί της διαδικασίας.

Ο υποψήφιος Καθηγητής κ. Ιωάννης Χριστιανίδης έλαβε 13 ψήφους επί συνόλου ψηφισάντων 15 και συνεπώς συγκεντρώνει την απόλυτη πλειοψηφία των ψηφισάντων μελών του εκλεκτορικού σώματος και εκλέγεται Πρόεδρος του Τμήματος Μ.Ι.Θ.Ε.

Τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής:

Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος, Καθηγητής (Πρόεδρος)

Ελένη Μανωλακάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια (Μέλος)

Ευστάθιος Αραποστάθης, Επίκουρος Καθηγητής (Μέλος)

————————————————————————–

Από Εφορευτική Επιτροπή Εκλογής Προέδρου Τμήματος Βιολογίας

Τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια της εκλογής Προέδρου του Τμήματος Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών για τα ακαδημαϊκά έτη 2015-2016 και 2016-2017, την Παρασκευή 23/10/2015 και ώρα 17:30, διαπίστωσαν ότι η εκλογική διαδικασία κύλησε ομαλά και δεν κατετέθη καμία ένσταση επί της διαδικασίας.

Ο υποψήφιος Καθηγητής κ. Σπυρίδων Ευθυμιόπουλος έλαβε 10 ψήφους επί συνόλου ψηφισάντων 43.

Ο υποψήφιος Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Κυριάκος Γεωργίου έλαβε 32 ψήφους επί συνόλου ψηφισάντων 43 και συνεπώς συγκεντρώνει την πλειοψηφία των ψηφισάντων μελών του εκλεκτορικού σώματος και εκλέγεται Πρόεδρος του Τμήματος Βιολογίας.

Τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής:

Παναγιώτης Αποστολάκος, Καθηγητής (Πρόεδρος)

Θεοφάνης Κωνσταντινίδης, Επίκουρος Καθηγητής (Μέλος)

Αριστείδης Παρμακέλης, Επίκουρος Καθηγητής (Μέλος)

—————————————————————————-

Από Εφορευτική Επιτροπή Εκλογής Προέδρου Τμήματος Χημείας

Τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια της εκλογής Προέδρου του Τμήματος Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών για τα ακαδημαϊκά έτη 2015-2016 και 2016-2017, την Παρασκευή 23/10/2015 και ώρα 17:20, διαπίστωσαν ότι η εκλογική διαδικασία κύλησε ομαλά και δεν κατετέθη καμία ένσταση επί της διαδικασίας.

Ο υποψήφιος Καθηγητής κ. Γεώργιος Κόκοτος έλαβε 31 ψήφους επί συνόλου ψηφισάντων 38 και συνεπώς συγκεντρώνει την απόλυτη πλειοψηφία των ψηφισάντων μελών του εκλεκτορικού σώματος και εκλέγεται Πρόεδρος του Τμήματος Χημείας.

Τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής:

Μαρίνος Πιτσικάλης, Καθηγητής (Πρόεδρος)

Χαράλαμπος Προεστός, Επίκουρος Καθηγητής (Μέλος)

Γεώργιος Σουλιώτης, Eπίκουρος Καθηγητής (Μέλος)

—————————————————————————-

Κοσμητεία Σχολής Θετικών Επιστημών

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.