ekpaΣας διαβιβάζουμε συνημμένα το κείμενο της πρόσκλησης της τελετής αναγόρευσης της Α.Ε. του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας κυρίου Francois Hollande σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών που θα πραγματοποιηθεί την 23η Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 15.00΄στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο Πανεπιστημίου 30).

Χρονικό όριο προσέλευσης 14:30΄.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την τελετή, παρακαλούνται να το δηλώσουν στο http://event-registration.uoa.gr/ από την Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 08.00 έως και την Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12.00.

Μετά τη συμπλήρωση των διαθέσιμων θέσεων στη Μεγάλη Αίθουσα θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης της εκδήλωσης στα δύο αμφιθέατρα (Ι.Δρακόπουλος και Α.Αργυριάδης) όπου θα μεταδίδεται η τελετή μέσω βιντεοπροβολέα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις παρουσίας για την είσοδο και στις τρεις αίθουσες.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι η τελετή θα μεταδίδεται απευθείας μέσω διαδικτύου στην διεύθυνση: live.uoa.gr

 

Για τον Πρύτανη

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Εθιμοτυπίας και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.