7424Εκδήλωση “EURAXESS Roadshow” στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σας προσκαλεί στην εκδήλωση “EURAXESS Roadshow”, η οποία θα πραγματοποιηθεί τηΔευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015, ώρα 10.00 – 16.00 στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Το δίκτυο EURAXESS είναι μια μοναδική πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Χώρου Έρευνας (ERA) που παρέχει πρόσβαση σε ένα πλήρες εύρος πληροφοριών και υπηρεσιών υποστήριξης για Ευρωπαίους και μη Ερευνητές, που επιθυμούν να ακολουθήσουν ερευνητική σταδιοδρομία στην Ευρώπη. Στο δίκτυο EURAXESS αυτή τη στιγμή συμμετέχουν 40 Ευρωπαϊκές χώρες. Το Ελληνικό Δίκτυο EURAXESS αποτελεί ιδιαίτερα ενεργό μέλος του ευρύτερου δικτύου και συνίσταται από 14 κόμβους, ένας εκ των οποίων είναι το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

To EURAXESS Roadshow βρίσκεται σε περιοδεία και πραγματοποιεί επισκέψεις σε 35 πόλεις σε 16 χώρες, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση φοιτητών, ερευνητών και οργανισμών σχετικά μα την πρωτοβουλία EURAXESS, τις πολιτικές και τα εργαλεία της Ε.Ε., που αφορούν τη σταδιοδρομία και την κινητικότητα των επιστημόνων στην Ευρώπη.

Κατά τη διάρκεια του “EURAXESS Roadshow” θα λάβει χώρα ειδική εκδήλωση με τίτλο: “Η σταδιοδρομία των ερευνητών μέσα από την Ευρωπαϊκή Χάρτα & τον Κώδικα Δεοντολογίας στον Ευρωπαϊκό χώρο Έρευνας” με στόχο την προώθηση της Ευρωπαϊκής Χάρτας για τους Ερευνητές και τον Κώδικα Δεοντολογίας για την Πρόσληψη τους (Χ&Κ).

Στο πλαίσιο της ειδικής εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν Εργαστήρια με θεματολογία την προετοιμασία συγγραφής ερευνητικών προτάσεων Horizon 2020.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό.

Πληροφορίες:
Euraxess Services Centre, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
t.: +30 2651007278, f.: +30 2651009095
e.: [email protected] , u.: http://dasta.uoi.gr

 

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Οκτ. 2015

Σχετικό Link: http://dasta.uoi.gr/
Σχετικό Αρχείο: http://www.uoi.gr/files/news/attachments/7424.pdf

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.