Προς τους Συντονιστές Συμφωνιών του προγράμματος ERASMUS+ ακαδημαϊκού έτους 2015-16

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ εγκρίθηκε για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 η δράση για την κινητικότητα του διδακτικού προσωπικού αποκλειστικά για διδασκαλία, που προβλέπεται να καλύψει περίπου 140 μετακινήσεις.

Ο κατάλογος των διδασκόντων, που μπορούν να μετακινηθούν σύμφωνα με τις διμερείς συμφωνίες ακαδ. έτους 2015-16 που έχουν υπογραφεί, υπάρχει στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του ιδρυματικού τους λογαριασμούhttps://new.eurep.auth.gr/el/agreementsform/viewall

Οι οδηγίες και όλα τα σχετικά έντυπα για την υλοποίηση των μετακινήσεων είναι ανηρτημένα στην ιστοσελίδα του Τμήματος Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων http://www.eurep.auth.gr(Διδακτικό Προσωπικό/Διδασκαλία). Οι διδάσκοντες για τη μετακίνησή τους θα λαμβάνουν επιχορήγηση:

α) για τις δαπάνες ταξιδίου ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση και

β) για τις ατομικές δαπάνες ανάλογα με τη χώρα υποδοχής.

Σημειώνεται ότι η επιχορήγηση σκοπεύει να αντισταθμίσει τις πρόσθετες δαπάνες κινητικότητας (ταξιδίου και ατομικές δαπάνες) στη χώρα υποδοχής και δεν αποσκοπεί στην κάλυψη του συνόλου των δαπανών που συνεπάγεται η διδασκαλία στο εξωτερικό.

Παρακαλούμε να δηλώσετε έως τις 20/11/2015 τις επισκέψεις που προτίθεστε να πραγματοποιήσετε   εσείς προσωπικά ως συντονιστής της συμφωνίας ή άλλα μέλη ΔΕΠ του Τμήματός σας που θα μετακινηθούν μέσω της συμφωνίας σας. Στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι υπερβαίνουν τον αριθμό των θέσεων της συμφωνίας για διδασκαλία, η επιλογή γίνεται από τον Πρόεδρο του Τμήματος και τον Υπεύθυνο της Συμφωνίας.

Η δήλωση γίνεται ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού στην ακόλουθη διεύθυνση https://new.eurep.auth.gr/el/outgoingstaff/register, υπό την προϋπόθεση ότι προηγουμένως έχουμε λάβει την Πρόσκληση Διδασκαλίας σας απευθείας από το ίδρυμα υποδοχής στη διεύθυνση [email protected]. Σκοπός της διαδικασίας είναι ο έγκαιρος προϋπολογισμός του συνόλου των δαπανών των μετακινήσεων (έως 3 μετακινήσεις ανά μετακινούμενο).

Τέλος, θα πρέπει να ενημερώνετε το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων για τιςεπισκέψεις μελών διδακτικού προσωπικού για διδασκαλία από Πανεπιστήμια του εξωτερικού, που θα πραγματοποιηθούν στο Τμήμα σας κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος, βάσει των συμφωνιών που έχουν υπογραφεί στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+.

Η Επιστημονικώς Υπεύθυνη

Αναπληρώτρια Πρύτανη Ακαδημαϊκών και Φοιτητικών Θεμάτων

ΑΡΙΑΔΝΗ ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ

  Καθηγήτρια Τμήματος Ψυχολογίας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.