drasi_paidia_roma_7Το εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό δίκτυο «Διαβάζω για τους Άλλους» πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015, στις 10:00 την πρώτη δράση για παιδιά Ρομά στο «Κέντρου Στήριξης Ρομά και ευπαθών ομάδων Ν. Αλικαρνασσού».
Με αυτόν τον τρόπο εγκαινιάσαμε για πρώτη φορά ένα πιλοτικό πρόγραμμα για παιδιά Ρομά σε συνεργασία με την Παιδαγωγό του «Κέντρου Στήριξης Ρομά» κυρίας Μ. Ασαργιωτάκη και την βοήθεια του Διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αλικαρνασσού κύριου Α. Περισυνάκη.

Στο πλαίσιο της έναρξης της συνεργασίας μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους εργάστηκαν εθελοντικά για να βγει το πρόγραμμα αυτό που σαν στόχο είχε την μετάδοση όσο το δυνατόν περισσότερων ερεθισμάτων μέσα από τη λογοτεχνία και τις τέχνες σε παιδιά Ρομά ηλικίας 7 έως 13 ετών.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα ΜΜΕ της πόλης για την κάλυψη και την προβολή της πρώτης δράσης του δικτύου «Διαβάζω για τους Άλλους».
Η συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Ρομά και ευπαθών ομάδων Ν. Αλικαρνασσού σχεδιάζουμε να είναι μόνιμη για την σχολική χρονιά 2015-2016, με περιοδικές προγραμματισμένες δράσεις, η επόμενη δράση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 10.00-12.00 π.μ.
Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο διαδίκτυο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Δικτύου στο http://giatousallous.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.