sxoliki aithousaΣας ενημερώνουμε ότι ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων, στο πλαίσιο της ψυχοκοινωνικής κάλυψης των αναγκών των σχολικών μονάδων του Νομού, θα πραγματοποιήσει Επιμορφωτικό Βιωματικό Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς, συνολικής διάρκειας έξι ωρών. Το Σεμινάριο έχει θέμα «Ενισχύοντας τις σχέσεις και τη δυναμική της σχολικής τάξης με κοινωνιομετρικές πρακτικές».

Στόχος του Σεμιναρίου είναι η θεμελίωση και η ενίσχυση του θετικού κλίματος της σχολικής τάξης με την αξιοποίηση της κοινωνιομετρίας και των κοινωνιογραμμάτων, που είναι αποτελεσματικές στρατηγικές διαχείρισης των αλληλεπιδράσεων που αναπτύσσονται στη σχολική τάξη και ενδυνάμωσης των σχέσεων αποδοχής μεταξύ των μαθητών.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων (Ρολέν 4, 2ος όροφος) τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 (α΄ μέρος) και τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 (β΄ μέρος), στις 14.30-17.30 το απόγευμα. Στο Σεμινάριο θα λάβουν μέρος μέχρι τριάντα εκπαιδευτικοί που θα δηλώσουν επιθυμία να το παρακολουθήσουν. Εάν υπάρξει ενδιαφέρον από περισσότερους/ες εκπαιδευτικούς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλουν αίτηση στον παρακάτω σύνδεσμο: http://goo.gl/forms/VP92ZXJUZP

 

Η Υπεύθυνη του ΣΣΝ Ηρακλείου                                  Ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Δ/νσης                    

                                                                                                Δ.Ε. Ηρακλείου

ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ                                              ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΟΥΔΑΚΗΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.