ypdvmth_main_foto_2015ΘΕΜΑ: «Έγκριση οργάνωσης Β΄ Αγώνων Λόγου – «GREEK FORENSICS 2016» στο Αμερικανικό Κολλέγιο «ΑΝΑΤΟΛΙΑ» Θεσσαλονίκης».

Σε απάντηση του: με αρ. πρ. 121837/Δ2/30-07-2015 εισερχόμενου εγγράφου του οικείου Υπουργείου.

Απαντώντας στο με αρ. πρ. 15790/09-07-2015 έγγραφό σας, με το οποίο μας διαβιβάστηκε η με αρ. πρ. 447/09-06-2015 αίτηση του Αμερικανικού Κολλεγίου «ΑΝΑΤΟΛΙΑ» Θεσσαλονίκης και σχετικά με το αντικείμενο του θέματος, σας ενημερώνουμε ότι εγκρίνουμε τη διοργάνωση των Β΄ Αγώνων Λόγου – «GREEK FORENSICS 2016» του Αμερικανικού Κολλεγίου «ΑΝΑΤΟΛΙΑ» Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθούν από 8 έως 10 Απριλίου 2016 στις εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολλεγίου «ΑΝΑΤΟΛΙΑ» Θεσσαλονίκης.

Οι Β΄ Αγώνες Λόγου – «GREEK FORENSICS 2016» του Αμερικανικού Κολλεγίου «ΑΝΑΤΟΛΙΑ» Θεσσαλονίκης απευθύνονται στους μαθητές των Γυμνασίων και Γενικών Λυκείων των Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων της χώρας και η συμμετοχή τους είναι προαιρετική.

Τα σχολεία που θα συμμετάσχουν θα μεριμνήσουν για την έγκριση συμμετοχής των μαθητών, αποστέλλοντας, εγκαίρως, τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά (αίτηση του Διευθυντή του σχολείου, πράξη Συλλόγου, πρόγραμμα και ονομαστικό πίνακα συμμετοχής μαθητών) στην οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Για κάθε επιπλέον πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κυρία Δανάη Κυριάκη, στο τηλέφωνο: 2310-398.373 και στο email: [email protected] , καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του Αμερικανικού Κολλεγίου «ΑΝΑΤΟΛΙΑ» Θεσσαλονίκης: www.anatolia.edu.gr .

Σημειώνεται ότι η μετακίνηση και η συμμετοχή των μαθητών και των συνοδών καθηγητών τους στους εν λόγω μαθητικούς αγώνες θα γίνει χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο.

                 

                                                                                                                                           

Εσωτερική Διανομή:                                                       Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

  1. Γενική Διεύθυνση Σπουδών            ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚ/ΣΗΣ

Π/θμιας και Δ/θμιας Εκ/σης

  1. Δ/νση Π.Ο.Δ.Ε.Ξ.Μ.Σ.

Τμήμα Σπουδών, Προγραμμάτων,

Οργάνωσης και Μαθητικών Θεμάτων

  1. Δ/νση Σπουδών, Προγραμμάτων                            ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΜΠΑΡΛΑ

και Οργάνωσης Δ.Ε. , Τμήματα Β΄ και Γ΄

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.