ypdvmth_main_foto_2015To Πανεπιστήμιο «La Statale» του Μιλάνου της Ιταλίας http://www.unimi.it/ENG/ ανακοίνωσε χορήγηση υποτροφιών σε μη Ιταλούς πολίτες για προπτυχιακές, μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές.

Χορηγούνται 20 υποτροφίες στους πλέον ταλαντούχους φοιτητές. ύψους δέκα χιλιάδων (10.000) € ετησίως και απαλλαγή από τα δίδακτρα για μέγα εύρος επιστημονικών πεδίων.

Ομοίως, χορηγούνται 100 υποτροφίες εν είδει οικονομικής ενίσχυσης: 30 υποτροφίες ύψους έξι χιλιάδων (6.000) € ετησίως συν απαλλαγή από τα δίδακτρα για τις πρωτεύσαντες φοιτητές, με επιλογή από το 10% ανά έτος σπουδών και 70 υποτροφίες που αφορά απαλλαγή από τα δίδακτρα για πρωτεύσαντες φοιτητές.

Επιπλέον: δωρεάν εκμάθηση της Ιταλικής Γλώσσας.

Το πανεπιστήμιο διαθέτει Διεθνή προγράμματα στην αγγλική γλώσσα για πλήρη κύκλο σπουδών και στις τρεις κατηγορίες σε πολλές επιστήμες.

Προθεσμίες υποβολής αίτησης:

  1. Για προπτυχιακές σπουδές: 15 Ιουλίου με 15 Οκτωβρίου, λεπτομέρειες:http://www.unimi.it/ENG/courses/31190.htm
  2. Για μεταπτυχιακές σπουδές: 4 Φεβρουαρίου με 10 Σεπτεμβρίου, λεπτομέρειες:http://www.unimi.it/ENG/courses/88565.htm
  3. Για διδακτορικές σπουδές: τέλη Ιουλίου με τέλη Αυγούστου, αποτελέσματα επιλογής κάθε Σεπτέμβριο.

Χορηγούνται, επιπλέον:

α. 660 υποτροφίες σε επίπεδο Αριστείας, για οικονομικά ασθενέστερους φοιτητές και για φοιτητές ΑΜΕΑ, ηλεκτρονική αίτηση υποβάλλεται 1-30 Νοεμβρίου:http://www.unimi.it/hpsifa/nonProfiledPage_100.html

β. υποτροφίες από το CIDIS(ConsorzioPubblicoInteruniversitarioperlagestionedegliinterventiperilDirittoalloStudioUniversitario) για ήδη εγγεγραμμένους φοιτητές σε όλους τους κύκλους σπουδών επί τη βάσει της Αριστείας. Η ηλεκτρονική αίτηση υποβάλλεται μεταξύ 15 Ιουλίου και 30 Σεπτεμβρίου

Για περισσότερες πληροφορίες:

UniversitadegliStudidiMilano

Ufficio accordi e relazioni internazionali- International relations office

Via Festa del Perdono 7

20122 Milano Italy

Tηλ: +39 02 50312117

Fax: +39 02 50313503

Υπεύθυνη: κα Marta Sansoni, email:[email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Για την ανακοίνωση πατήστε εδώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.