Panepisthmio ATHINASΤο διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα HIPON με τον τίτλο “E-modules on HistoPathology: a valuable online tool for students, researchers and professionals”, το οποίο συντονίζεται από τον Δρ Ανδρέα Χ. Λάζαρη, Ιατρό – Ιστοπαθολόγο, Αναπληρωτή Καθηγητή Παθολογικής Ανατομικής στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δια Βίου Επιμόρφωσης του Εκτελεστικού Οργανισμού Εκπαίδευσης Οπτικοακουστικών Μέσων & Πολιτισμού (EACEA) της Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (με κωδικό αναφοράς 531203-LLP-2012-GR-KA3-KA3MP) και έχει εισέλθει στον 3ο και τελευταίο χρόνο της υλοποίησής του.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος διοργανώνεται, στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2015, διεθνές συνέδριο και διήμερο workshop με τίτλο “Improving Pathology Teaching”. Συνημμένα θα βρείτε την 3η ανακοίνωση των επικείμενων εκδηλώσεων, μέσω της οποίας μπορείτε να ενημερωθείτε για τις όποιες νεότερες εξελίξεις της διοργάνωσής τους. Η ανακοίνωση είναι επίσης διαθέσιμη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συνεδρίου http://www.hiponproject.eu/en/conference/announcements

Πέρα από το θεωρητικό προβληματισμό για μεθόδους αποτελεσματικής διδασκαλίας, η διήμερη επιστημονική εκδήλωση πρόκειται να συμπεριλάβει την εκπαιδευτική επίδειξη αρκετών περιστατικών με έμφαση στη συλλογιστική της διαγνωστικής τους προσέγγισης η οποία, εξάλλου, αποτελεί τον κορμό του ΗΙPΟΝ. Έτσι η εκδήλωση απευθύνεται τόσο σε  λειτουργούς της εκπαίδευσης όσο και σε φοιτητές Ιατρικής και παθολογοανατόμους, ειδικευόμενους και – γιατί όχι – ειδικευμένους.

Ενημερωθείτε περαιτέρω για το πρόγραμμα HIPON στο διαδικτυακό τόπο www.hiponproject.eu και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter (@HiponProject) και Facebook (HIPON Project)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.