dt__img_9Η Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αγγελική-Ευφροσύνη Κιάου, δέχτηκε σήμερα στο υπουργείο τον βουλευτή και τομεάρχη για θέματα Παιδείας της ΝΔ, Θεόδωρο Φορτσάκη, με τον οποίον συζήτησαν σε φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα τρέχοντα εκπαιδευτικά ζητήματα, εν όψει και της επικείμενης έναρξης της σχολικής περιόδου, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα, επίσης, η υπουργός δέχθηκε επίσκεψη του Δ.Σ. της ΟΙΕΛΕ για θέματα των ιδιωτικών σχολείων και των εκπαιδευτικών, η δε σχετική συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Στο ίδιο πνεύμα και με σκοπό την διευθέτηση και διευκρίνιση θεμάτων ομαλής και απρόσκοπτης λειτουργίας και των τριών βαθμίδων της εκπαίδευσης, είχαν προηγηθεί εντός της περασμένης εβδομάδας συναντήσεις της υπουργού με το Δ.Σ. της ΔΟΕ, της ΟΛΜΕ, το Προεδρείο της Συνόδου των Πρυτάνεων και την Τριμελή Γραμματεία Προέδρων ΤΕΙ.

Όλες οι παραπάνω επαφές εξελίχθηκαν σε ατμόσφαιρα συνεννόησης και καλής συνεργασίας και εξετάστηκαν τρέχοντα και ζωτικά προβλήματα τα οποία η υπουργός θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της εντολής της ως υπηρεσιακής υπουργού.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.