aidinioΣτο πλαίσιο της συμμετοχής της Περιφερειακής Δν/σης Εκπ/σης Κρήτης, στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ ΚΑ1/Youth (http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/documents/erasmus-plus-programme-guide_en.pdf), θα συμμετέχουν 4 μαθητές ηλικίας 17 και άνω. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στo Αϊδίνιο της Τουρκίας από τις 23 Οκτωβρίου 2014 μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου 2014 με θέμα «New Employment». Το πρόγραμμα καλύπτει :

  • Διαμονή 100%
  • Διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό) 100%
  • Εισιτήρια μετ’ επιστροφής από το Ηράκλειο στη Σμύρνη (κάλυψη μέχρι 170 ευρώ)

   Για την έκδοση των εισιτηρίων έχει γίνει προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τα ταξιδιωτικά γραφεία, από την Περιφερειακή Δν/ση Εκπ/σης Κρήτης

   Κατόπιν τούτου, παρακαλούμε να ενημερώσετε τους μαθητές του σχολείου σας προκειμένου όσοι ενδιαφέρονται να καταθέσουν σχετική αίτηση συμμετοχής στο Διευθυντή του σχολείου μέχρι την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 11.00. Καλούνται οι Διευθυντές των σχολείων να υποβάλουν συγκεντρωτικό πίνακα με τα ονόματα των μαθητών στην Υπηρεσία μας (στο FAX 2810 301103 ή στο e-mail [email protected] – σαρωμένο και υπογεγραμμένο). Τα ονόματα των συμμετεχόντων θα προκύψουν, ύστερα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Περιφερειακής Δνσης Εκπ/σης Κρήτης στις 13.00 της ίδιας ημέρας.

   Παρακαλούμε στους πίνακες με τα ονόματα των ενδιαφερόμενων μαθητών που τυχόν αποστείλετε, να αναφέρεται υποχρεωτικά η ηλικία του μαθητή καθώς και τα τηλέφωνα επικοινωνίας του μαθητή και του κηδεμόνα. Επισυνάπτεται υπόδειγμα πίνακα (κατάσταση)

   Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους Προωθητές Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Α/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Τζένη Ψαλτάκη και Βασίλη Μανασσάκη στα τηλέφωνα 2810302443 και 2810347280.

 

 

    Ο   ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ   ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 

 

               ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΕΡΖΑΚΗΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.