upologistesΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ Τ.Π.Ε»

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας

Τόπος και χρόνος διεξαγωγής: Αθήνα (Ίδρυμα Ευγενίδου), 7 & 8 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Ας ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί, ότι στο δικτυακό τόπο:http://synedrio.edu.gr    (http://synedrio.edu.gr/programma.pdf)  έχει αναρτηθεί το πρόγραμμα του συνεδρίου «Η εκπαίδευση στην εποχή των Τ.Π.Ε.», που θα γίνει στο Ίδρυμα Ευγενίδου, στις 7 & 8 Νοεμβρίου 2015 (Λ. Συγγρού 387, Παλαιό Φάληρο). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 313 εργασίες εκπαιδευτικών προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (εισηγήσεις, ηλεκτρονικές εισηγήσεις, διδακτικές προτάσεις-καλές πρακτικές-διδακτικά σενάρια, αναρτημένες ανακοινώσεις).

Το συνέδριο αφορά εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, κάθε ειδικότητας, φοιτητές, μεταπτυχιακούς φοιτητές, ήδη μεταπτυχιακούς, υποψήφιους διδάκτορες, ήδη διδάκτορες, επιστήμονες του πεδίου των εφαρμογών των Τ.Π.Ε. στην εκπαίδευση, των παιδαγωγικών, φίλους της εκπαίδευσης. Για τη συμμετοχή, απαιτείται εγγραφή σύνεδρου (ως τις 30-10-2015). Λεπτομέρειες για το συνέδριο, τον τρόπο εγγραφής κλπ, παραθέτονται στο δικτυακό του τόπο:http://synedrio.edu.gr

Αθήνα, 3 Σεπτεμβρίου 2015

Με εκτίμηση

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ «Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ Τ.Π.Ε»

http://synedrio.edu.gr

Επικοινωνία: [email protected]

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.