panep. ioniouΤο Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας της Σχολής Επιστήμη της Πληροφορίας και Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για την ένταξή τους κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Διαχείριση Τεκμηρίων Πολιτισμικής Κληρονομιάς και Νέες Τεχνολογίες», το οποίο οδηγεί σε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ).

Προκήρυξη ΠΜΣ 2015-16
Αίτηση Συμμετοχής στο ΠΜΣ 2015-16

Βλ. επίσης: Παράταση προθεσμίας αιτήσεων συμμετοχής στο ΠΜΣ “Διαχείριση Τεκμηρίων Πολιτισμικής Κληρονομιάς και Νέες Τεχνολογίες” έως 7 Σεπτεμβρίου 2015

Σκοπός του ΠΜΣ είναι η κατάρτιση επιστημόνων και ερευνητών υψηλής ειδίκευσης στο γνωστικό πεδίο της Διαχείρισης των Τεκμηρίων Πολιτισμικής Κληρονομιάς με ειδίκευση στις εξής κατευθύνσεις: Αρχειονομία, Βιβλιοθηκονομία, Μουσειολογία και Ψηφιακή Διαχείριση Πολιτισμικής Πληροφορίας. Η συνολική διάρκεια των σπουδών είναι 3 (τρία) ακαδημαϊκά εξάμηνα, από τα οποία τα δύο συνιστούν υποχρεωτική εκπαιδευτική παρακολούθηση και το τρίτο περιλαμβάνει εκπόνηση Διπλωματικής Εργασίας.

Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν γραπτά κατά το μήνα Σεπτέμβριο 2015 στις δύο Θεματικές Περιοχές ανά κατεύθυνση. Oι ημερομηνίες των εξετάσεων θα ανακοινωθούν εγκαίρως.

Οι αιτήσεις και τα λοιπά δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν ή να αποσταλούν έως και 31/08/2015 07/09/2015(σφραγίδα ταχυδρομείου) στη Γραμματεία του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, Ιωάννου Θεοτόκη 72, 49100 Κέρκυρα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος στην Κέρκυρα (κα M. Μαυρωνά τηλ. 26610-87418).

O Πρόεδρος του Τμήματος
Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας & Μουσειολογίας
του Ιονίου Πανεπιστημίου

Καθηγητής Χρήστος Παπαθεοδώρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.