ypdvmth_main_foto_2015Έγκριση ή μη των Αιτήσεων-Μηχανογραφικών Δελτίων για την εισαγωγή των Ελλήνων του Εξωτερικού στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έτους 2015

Το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων μετά τον έλεγχο των υποβληθέντων φακέλων των υποψηφίων που υπάγονται στην ειδική κατηγορία «Ελλήνων του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό», για συμμετοχή στις εξετάσεις εισαγωγής στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης το ακαδημαϊκό έτος 2015–2016, ανακοινώνει την έγκριση ή μη των αιτήσεων-μηχανογραφικών δελτίων, έτους 2015, των ανωτέρω υποψηφίων, που υπέβαλαν αίτηση-μηχανογραφικό δελτίο μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, από 8 έως και 15 Ιουλίου 2015.

Τα ανωτέρω στοιχεία είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους από το διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ., στη διαδρομή:

http://exams-expatriate.it.minedu.gov.gr

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται αν η αίτηση-μηχανογραφικό δελτίο που υπέβαλαν έγινε δεκτή, εφόσον στην παραπάνω ιστοσελίδα συμπληρώσουν στο πεδίο «είσοδος» το e-mail τους και τον κωδικό ασφαλείας που είχαν δημιουργήσει προκειμένου να καταθέσουν μηχανογραφικό δελτίο.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων μαθημάτων γενικής παιδείας και κατεύθυνσης, καθώς και τα εξεταστικά κέντρα έχουν ήδη ανακοινωθεί, με σχετικά δελτία τύπου, στην ιστοσελίδα του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.