heraklion_logoelΑντιδήμαρχος Παιδείας Ηρακλείου: «Οι νέοι βρίσκουν το δρόμο τους μόνο όταν αγωνίζονται με πείσμα και αισιοδοξία»

Με την ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας των βάσεων εισαγωγής στις Ανώτατες και Ανώτερες Σχολές έτους 2015 και των ονομάτων των επιτυχόντων σ’ αυτές τελειοφοίτων των Λυκείων κλείνει γι αυτούς ο ωραίος μαθητικός κύκλος.

 Τους επιτυχόντες όλων των σχολών, για τους οποίους αρχίζει τώρα ένας νέος κύκλος, συγχαίρω θερμά και τους εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο αγώνα τους ως ακαδημαϊκών πλέον πολιτών. Επίσης συγχαίρω το ίδιο θερμά τους γονείς και τους καθηγητές τους για τις επιτυχίες των παιδιών και μαθητών  τους. Μεγάλο μέρος της επιτυχίας οφείλεται και σ’ αυτούς.

 Σε όσους δεν τα κατάφεραν πρέπει να πω ότι ο αγώνας της ζωής είναι μεγάλος και διαρκής. Να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους γιατί οι νέοι βρίσκουν το δρόμο τους μόνο όταν αγωνίζονται με πείσμα και αισιοδοξία και δεν εγκαταλείπουν τις προσπάθειές τους.

Μαρία Γ. Καναβάκη

Αντιδήμαρχος Παιδείας-Δια Βίου Μάθησης-Νέας Γενιάς-Καινοτομίας-ΚΕΠ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.