nikoloydisΠρο ολίγων εβδομάδων η ΟΙΕΛΕ είχε καταγγείλει το σκάνδαλο της παραχάραξης της Υπουργικής Απόφασης Αρβανιτόπουλου (για τη συμπλήρωση του ωραρίου των ιδιωτικών εκπαιδευτικών) εντός του Εθνικού Τυπογραφείου με προφανή σκοπό την εξυπηρέτηση εργοδοτικών συμφερόντων, καθώς από την απόφαση αυτή οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων κέρδισαν εκατομμύρια ευρώ μέσω της παρεχόμενης δυνατότητας για μαύρη εργασία και φοροδιαφυγή.
Του ζητήματος επελήφθη ο Υπουργός Επικρατείας, μετά από διαβίβαση της καταγγελίας της ΟΙΕΛΕ από το Υπουργείο Παιδείας, αρμόδιος για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς κ. Νικολούδης, ο οποίος κάλεσε επειγόντως τον Πρόεδρο και τον Γ.Γ. της Ομοσπονδίας να καταθέσουν μέχρι αύριο όλα τα στοιχεία που διαθέτουν για την υπόθεση.
Είναι προφανές ότι οι εξελίξεις για το ζήτημα θα είναι ραγδαίες. Θα υπάρχει άμεση ενημέρωση από την ιστοσελίδα μας για την αυριανή κατάθεση στοιχείων και για οποιοδήποτε άλλο νέο που σχετίζεται με την υπόθεση.
Δείτε εδώ το σχετικό δελτίο τύπου που είχε εκδώσει η ΟΙΕΛΕ για το ζήτημα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.