oiele_14Το ΔΣ της ΟΙΕΛΕ συγκαλείται εκτάκτως αύριο στις 10:30 πμ για να εξεταστεί η κατάσταση στην ιδιωτική εκπαίδευση (σχολεία, φροντιστήρια) μετά την επιβολή της αύξησης του ΦΠΑ κατά 23%, καθώς είναι ορατός ο κίνδυνος για απολύσεις, ή για βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας πολλών συναδέλφων.
Το ΔΣ θα εξετάσει την κατάσταση και θα οργανώσει τις επόμενες κινήσεις της Ομοσπονδίας για το θέμα. Θα υπάρξει επίσης εκτίμησητης κρίσιμης αποψινής συνάντησης του Προεδρείου της ΟΙΕΛΕ με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Αλεξιάδη, η οποία πραγματοποιείται με στόχο να βρεθεί μια κατά το δυνατόν δίκαιη και βιώσιμη λύση για τα ιδιωτικά σχολεία, ιδιαίτερα για τα μικρά και μεσαία που κινδυνεύουν περισσότερο από τις επιπτώσεις του μέτρου.
Στην ημερήσια διάταξη του συμβουλίου υπάρχει επίσης η εκτίμηση για τη νέα, προκλητική κίτρινη σύμβαση στο χώρο των ΚΞΓ που υπεγράφη ανάμεσα στους εργοδότες και στο στημένο από αυτούς ψευδοσωματείο των δήθεν εργαζόμενων.
Για την αποψινή συνάντηση και για τις αποφάσεις του αυριανού ΔΣ θα εκδοθούν ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.