ypdvmth_main_foto_2015Συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ στις 24 και 25 Αυγούστου για τις μεταθέσεις των κοινών ειδικοτήτων και για τις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

            Στις συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ την Δευτέρα και Τρίτη 24 και 25 Αυγούστου θα εξεταστούν τα παρακάτω :

Δευτέρα 24 Αυγούστου

1.«Εξέταση ανανέωσης απόσπασης εκπαιδευτικών Π.Ε. στο σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

2.«Εξέταση ενστάσεων και λοιπών θεμάτων επί των μεταθέσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. κλάδων Π.Ε. 60 και Π.Ε. 70 και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

3.«Εξέταση ένστασης επί αμοιβαίας μετάθεσης εκπαιδευτικών Π.Ε. και λήψη απόφασης»

4.«Επικύρωση πινάκων των μεταθέσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. κλάδων: Π.Ε. 06, Π.Ε. 11 και Π.Ε. 16 για το σχολικό έτος 2015-2016»

5.«Εξέταση θεμάτων αιτήσεων απόσπασης (αμφισβητούμενες, κατά προτεραιότητα, εκπρόθεσμες κλπ) εκπαιδευτικών Π.Ε. για δομές Ειδικής Αγωγής και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

6.«Εξέταση θεμάτων αιτήσεων απόσπασης (αμφισβητούμενες, κατά προτεραιότητα, εκπρόθεσμες κλπ) εκπαιδευτικών από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

Τρίτη 25 Αυγούστου

1.«Συζήτηση επί αιτήσεων μετάταξης εκπαιδευτικών Π.Ε. από κλάδο σε κλάδο και εκπαιδευτικών Δ.Ε. στην Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

2.«Συζήτηση επί αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Αν δεν υπάρξει εμπλοκή λόγω της παραίτησης της κυβέρνησης και της προκήρυξης των εκλογών οι μεταθέσεις των κοινών ειδικοτήτων της Π.Ε. αναμένεται να ανακοινωθούν τη Δευτέρα 24 Αυγούστου και οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ την Παρασκευή 28 Αυγούστου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.