unisefΣας ενημερώνουμε ότι η UNICEF διαθέτει για το σχολικό έτος 2015-16, όπως και κάθε χρόνο, μία αξιόλογη σειρά ποιοτικών σχολικών ειδών, η αγορά των οποίων δίνει στους μαθητές/τριες τη χαρά της προσφοράς στα λιγότερο προνομιούχα παιδιά του πλανήτη. Η πώληση των ειδών UNICEF αποτελεί έναν από τους πλέον σημαντικούς τρόπους εξεύρεσης πόρων για την εξασφάλιση του δικαιώματος στην εκπαίδευση για ακόμα περισσότερα παιδιά.

            Λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη πραγματικότητα της χώρας μας, η UNISEF συνεχίζει και φέτος να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα σε προσιτές τιμές. Αναλυτικότερα, τα σχολικά είδη που διατίθενται είναι: τα κλασικά πλέον τετράδια UNICEF σε σετ των τεσσάρων τεμαχίων, καθώς και μεμονωμένα τετράδια και σπιράλ, γραφική ύλη, σακίδια και κασετίνες.

          Επιπλέον, σας επισυνάπτουμε το έντυπο παραγγελίας προς διευκόλυνση της διαδικασίας. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για ηλεκτρονική αποστολή του εντύπου παραγγελίας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη UNICEF στο τηλέφωνο:210-72.55.555, ώστε να το λάβετε ηλεκτρονικά και έγχρωμο. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να ενημερωθούν τόσο για την ανθρωπιστική δράση της UNICEF στον κόσμο, όσο και για την πλήρη συλλογή της από την ιστοσελίδα www.unicef.gr.

Συνημμένα:Έντυπο παραγγελίας

 Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗΣ

                                                                                                                                                 ΣΠΟΥΔΩΝ Π.Ε. ΚΑΙ Δ.Ε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.