Θέσεις εργασίας Λογοθεραπευτών από  το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου στα Ιωάννινα

 

ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΠΕΙΡΟΥ

Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, ειδικό κέντρο Λογοθεραπείας στα Ιωάννινα, προκηρύσσει δύο (2) θέσεις Λογοθεραπευτών/τριων, με γνωστικό αντικείμενο τη «Λογοθεραπεία».

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου την υποψηφιότητά τους, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα ημερών από την ημερομηνία της δημοσίευσης της προκήρυξης αυτής.

Η αποστολή των βιογραφικών σημειωμάτων γίνεται ηλεκτρονικά στο [email protected] και ταχυδρομικά στη διεύθυνση του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου (Κερκύρας 5 – Τ.Κ. 45332 – Ιωάννινα).

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου είναι ένα σύγχρονο θεραπευτικό κέντρο που παρέχει υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Συμβουλευτικής καθώς και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων. Είναι στελεχωμένο από μια επιστημονική ομάδα νέων ανθρώπων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε ένα άρτια διαμορφωμένο περιβάλλον με έδρα τα Ιωάννινα.

Η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού παραμένει στη διάθεση σας, για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε.

ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΠΕΙΡΟΥ

Κερκύρας 5 – 45332 – ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Τηλ.: 2651067320 & 6986180630

facebook.com/Diepistimoniko.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.