1113Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης η λειτουργία της φοιτητικής εστίας του Πανεπιστημίου Κρήτης στη Λ. Κνωσού-Επίσκεψη Περιφερειάρχη Πρύτανη στις εγκαταστάσεις
Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης θα λειτουργήσει η φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Κρήτης στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος στη Λ. Κνωσού. Σήμερα για το θέμα, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης Ευριπίδης Στεφάνου και η Αναπληρώτρια Πρύτανη Ελένη Παπαδάκη βρέθηκαν στη σύγχρονη εστία όπου σύντομα θα φιλοξενούνται 62 φοιτητές του Πανεπιστημίου που τηρούν τα κριτήρια στέγασης. Την ικανοποίηση του για την στήριξη-βοήθεια της Περιφέρειας Κρήτης, του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, εξέφρασε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, τονίζοντας ότι με την λειτουργία της φοιτητικής εστίας θα γίνει σημαντική εξοικονόμηση οικονομικών πόρων για το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και ευρύτερα για την Πολιτεία. Την μελέτη-επίβλεψη της εστίας είχαν οι τεχνικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου, ενώ τους θερινούς μήνες οι χώροι θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σεμινάρια-θερινά σχολεία και άλλες δραστηριότητες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.