ypdvmth_main_foto_2015Από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζεται ότι αύριο Παρασκευή 17 Ιουλίου λήγει η προθεσμία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Γι αυτό το λόγο, αύριο Παρασκευή, όλα τα Λύκεια της χώρας θα λειτουργήσουν για την υποστήριξη των υποψηφίων. Εφιστάται η προσοχή στους υποψηφίους να ολοκληρώσουν τη διαδικασία υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου, καθώς μετά τη λήξη της προθεσμίας, η σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή θα κλειδώσει και κανένα εκπρόθεσμο μηχανογραφικό δελτίο δεν θα μπορεί να γίνει δεκτό.

Παράλληλα, γνωστοποιείται ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΟΠΑΙΘ μελετούν νέο τρόπο εγγραφής των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, μέσω ηλεκτρονικού πληροφοριακού συστήματος, με σκοπό την απλούστευση και τη διευκόλυνση της διαδικασίας εγγραφής των νεοεισαχθέντων, χωρίς να απαιτηθεί η άμεση μετάβασή τους στις Γραμματείες των Τμημάτων, στα οποία θα έχουν εισαχθεί.

Για το δελτίο τύπου πατήστε εδώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.