Τη μείωση των διδάκτρων για κάθε Θεματική Ενότητα και τη δυνατότητα να καταβάλλουν την οικονομική συμμετοχή τους σε ισόποσες δόσεις χωρις τη χρήση πιστωτικής κάρτας ζητούν  προπτυχιακοί φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Σε επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Διοικούσας επιτροπής του ΕΑΠ αναφέρουν:

“Λαμβάνοντας υπόψη την αντικειμενικά εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία, την τραπεζική αργία,την επιβολή capital control που αναμένεται παρατεταμένη και το γεγονός ότι δεν έχουμε όλοι οι φοιτητές εξασφαλισμένα μηνιαία έσοδα ζητάμε:
1. Τη μείωση των διδάκτρων για κάθε Θεματική Ενότητα (Θ.Ε.), από 550Ε σε 350Ε
2. Τη δυνατότητα σε όλους τους φοιτητές, ανεξάρτητα από το αν κατέχουν πιστωτική κάρτα, να καταβάλλουν την οικονομική συμμετοχή τους σε ισόποσες δόσεις μέσα στο ακαδημαϊκό έτος 2015-2016
Θεωρούμε τα παραπάνω μέτρα θα διευκολύνουν τους φοιτητές και δεν θα τους οδηγήσουν σε αναβολή των σπουδών τους. Το ΕΑΠ θα πρέπει να παραμείνει ενεργό και να επιδείξει τον κοινωνικό του ρόλο και χαρακτήρα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε”.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.